Tým obchodních zástupců
Modernizace výroby: Investice do nové technologie
Modernizace výroby: Investice do nové technologie
Netradiční benefity+9

LASSELSBERGER, s.r.o.

Výroba keramických obkladaček a dlaždic

Staňte se součástí příběhu, který se píše už přes 140 let! Ve společnosti LASSELSBERGER, s.r.o., která stojí za ikonickou značkou RAKO, nevyrábíme jen keramické obklady a dlažby – tvoříme prostor, styl a tradici. Jsme jediným výrobcem keramických obkladových materiálů v České republice a zároveň patříme mezi nejvýznamnější hráče na evropském trhu. Díky špičkové kvalitě, moderním technologiím, hlubokému know-how a důrazu na spolehlivý servis jsme se stali synonymem pro design a odolnost.

Moc se mi líbí benefity. 13. plat, příspěvek na dovču apod.. Můj vedoucí se navíc snaží mi vždy vyjít vstříc, když potřebuju prohodit šichtu. Líbí se mi moderní prostředí ve výrobě.
Super by byl bonus na dopravu.

Práci v týmu mladých lidí
Ve společnosti je spousta mladých lidí, kteří mají velkou podporu od nadřízených

pravidelná školení a možnost se někam posunout
Napsáno:únor 2023

Zatim dlouhodobá stálost práce bez žádných platových výkyvů jako , že neni práce budete doma na 60% , supr závodní stravování
Docela prašné prostředí , větší plat
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Těší nás, že oceňujete stabilitu zaměstnání, pravidelnost mezd i kvalitní závodní stravování – tyto oblasti patří dlouhodobě mezi naše priority. Zároveň děkujeme i za upozornění na pracovní prostředí. Vzhledem k charakteru keramické výroby je určité množství prachu ve výrobní zóně bohužel nevyhnutelné. I přesto se snažíme tuto zátěž minimalizovat – zejména důsledným úklidem a dodržováním provozních standardů. Odměňování zaměstnanců pravidelně vyhodnocujeme a řešíme v kontextu vývoje na trhu i výsledků firmy. Vaše zpětná vazba nám v tomto směru pomáhá. Děkujeme, že jste se podělil/a o svůj názor. S pozdravem, HR oddělení
Napsáno:leden 2023

Začni svou kariéru u nás!

Začni svou kariéru u nás!

Seřizování automatizovaných linek

Seřizování automatizovaných linek

Hodnocení našich zaměstnanců (zdroj: Atmoskop)

Hodnocení našich zaměstnanců (zdroj: Atmoskop)

Hodnocení našich zaměstnanců (zdroj: Atmoskop)+9

stabilní firma zajímavé benefity dobrý kolektiv
Napsáno:leden 2023

Flexibilní pracovní doba, možnost zkloubit s doktory, pro matky výhoda Home office
finanční ohodnocení, neosobní přístup, neochota řešit nespokojenost zaměstnanců,
Dobrý den, děkujeme, že jste se podělil/a o svou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že oceňujete flexibilitu pracovní doby a možnost využití home office, což jsou pro nás důležité nástroje pro podporu rovnováhy mezi pracovním a osobním životem – zejména pro rodiče a další zaměstnance s individuálními potřebami. Mrzí nás však, pokud jste měl/a negativní zkušenost v oblasti komunikace a osobního přístupu. Otevřená a férová komunikace s kolegy je pro nás klíčová a zpětnou vazbu v tomto směru bereme vážně. Zároveň se tématu finančního ohodnocení dlouhodobě věnujeme v rámci pravidelných revizí odměňování. Vaše připomínky budou předány příslušným interním týmům – děkujeme, že jste je s námi sdílel/a. S pozdravem, HR oddělení
Napsáno:únor 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti LASSELSBERGER, s.r.o.?
Částečně flexibilní pracovni doba, dobré benefity, 25 dní dovolené
Žádná možnost home office
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:červenec 2021

Silný sociální systém
Dohled nad středním managementem Motivace finančním ohodnocením
Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že oceňujete náš silný sociální systém, který je jedním z pilířů podpory našich zaměstnanců. Současně si vážíme i Vašeho podnětu týkajícího se dohledu nad středním managementem a motivace finančním ohodnocením. Tyto oblasti jsou pro nás velmi důležité a pravidelně je vyhodnocujeme s cílem zlepšovat řízení týmů i systém odměňování tak, aby motivoval a podporoval výkon. Vaše připomínky předáme příslušným týmům a děkujeme, že jste se s námi o ně podělil/a. S pozdravem, HR oddělení
Napsáno:srpen 2018

nic
se vším
Napsáno:prosinec 2018

Benefity, skloubení práce s rodinou, výborný kolektiv a šéf
Napsáno:leden 2020

U této firmy máme ještě 7 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma LASSELSBERGER, s.r.o.?