Zajímavé benefity; pracovní kolektiv - přátelské prostředí; stravenka plně hrazená zaměstnavatelem; káva na pracovišti zdarma; nastavené procesy - každý ví, co má dělat;
Zkostnatělost firmy - umožnit flexibilní pracovní dobu u pozic, kde to je možné. Pomalé přizpůsobování aktuálnímu trhu.
Domnívám se, že i platové podmínky by měly být o něco lepší.
Perfektní vztahy na pracovišti, teambuildingové akce, plně hrazené stravenky zaměstnavatelem, 2 sick days. Na oddělení pohledávek je proaktivní, inteligentní vedení, které podporuje zaměstnance v osobním i kariérním růstu a vždy se snaží v lidech vidět jejich potenciál. Oddělení navíc nabízí možnost individuálních koučinků s interní trenérkou na profesionální úrovni.
Pracovní prostředí je čisté, přesto by potřebovalo oživit. Budova díky všudypřítomné šedi působí depresivně.
Hodně benefitů, získání zkušeností ve finančním sektoru
Mzda
Vysoce náročná práce a pokud děláte dobře dostanete přidáno i za ty, kteří dobře nedělají
Nikdy vás nikdo za vaši práci nepochválí naopak se stále hledají jenom chyby
Oceňuji šíři benefitů od stravenky, přes volno, dovolenou navíc a možnost sportovat s kolegy.
Oceňuji flexibilní formu práce a možnost práce z domova.
Oceňuji čisté a moderní pracoviště a férové zacházení a jednání se zaměstnanci.
Jsem ve společnosti dlouho a tak vidím její vývoj v čase a vidím, jak roste co do počtu zaměstnanců, tak objemu obchodní činnosti a úspěchu na trhu. Některé nové trendy se nepodaří vždy implementovat tak rychle, jak si tržní prostředí žádá, ale mění se každým rokem a rosteme, to je důležité pro stabilitu firmy.
Oceňuji výborný kolektiv i atmosféru spolupráce.
Možnost růst a rozvíjet se. Máme k dispozici vzdělávací platformy, možnost osobního a kariérního rozvoje v rámci mentorského programu a zajímavou akci Kariérní týden.
Nic mě nenapadá.
Příjemné pracovní prostředí
Otevřená komunikace, férový přístup a přátelská atmosféra. Od začátku je znát, že na kvalitním zaškolení a podpoře opravdu záleží. Chyby se zde neberou jako selhání, ale jako prostor pro učení a zlepšení, Člověk se cítí jistě, má odvahu zkoušet nové věci, roste profesně i osobně.