Na práci v Atlasu se mí líbí to, že nabízíme klientům kvalitní produkty, pro zaměstnance je zařízeno skvělé zázemí a benefity. Kolegové jsou vstřícní a se vším pomůžou. Každý, kdo zkusí Atlas, vyroste v profesním životě a nechce měnit :)
Po 6ti měsících jsem nepřišla na nic, s čím bych nebyla spokojená :)
Atlas je firma s třicetiletou tradicí a unikátními produkty, klienti nás většinou už znají. Obchodník má zajištěný veškerý servis (auto, ntb, asistentku) a může se tak soustředit pouze na své obchody. Co se zde řekne, tak platí a dodržuje se.
Atlas je fajn, dávají příležitosti zajímavým lidem a někteří to zvládnou někteří ne. Obchodníci musí přinést peníze, takže to mají všichni v rukách a je na každém jestli to zvládnete nebo ne. Máte podporu , flexibilní práci, férové prostředí, hezký peníz. ( Byl jsem na pobočce Praha)
Určitě by se našlo něco, ale jsou to po většinou drobnosti, kterými oplývá každá firma, jelikož nikdo ani žádná firma není bez negativních věci. Ale nic co by stálo za zmínku.