BANDI VAMOS a.s.

Maloobchod s oděvy

Ve společnosti Bandi je velmi příjemný a přátelský kolektiv a velmi hezké pracovní prostředí, můj nadřízený mě vyslechne kdykoliv, když je potřeba. Oceňuji zejména možnost kariérního růstu, kdy jsem se po cca 2,5 letech ve společnosti mohla posunout dál a poznat tak zase jinou, zajímavou práci. Oceňuji pracovní dobu, možnost práce z domova, benefity a hlavně neformální atmosféru ve společnosti, která je pro mě velmi důležitá.
Napsáno:prosinec 2023

Firma dává příležitost těm, kteří chtějí pracovat, nebazíruje se na předchozích zkušenostech. Kdo má dobrý nápad, vedení ho podporuje v rychlé realizaci. Od října nové benefity, které jsou super - Cafeterie, dny dovolené navíc, sick days, elektronická stravenka a další drobnosti.
Někteří vedoucí pracovníci by se mohli naučit lépe předávat zpětnou vazbu a více chválit - ale to je asi všude. Bylo by fajn nebazírovat tak na přesné pracovní době a přítomnosti v kanceláři, ale na tom, že dokážu zajistit a vyřešit požadavek.

Příjemné pracovní prostředí
Centrála společnosti v Ostravě i prodejny jsou luxusně a moderně zařízené, je příjemné pracovat v pěkném prostředí.
Napsáno:prosinec 2019

Spolupráce s kolegy Komunikace s lidmi Vlastní káva ta byla výborná
Ne
Napsáno:květen 2020

Baví je práce s lidmi, získání širší možnosti práce se zakazníkem. Práce na počítači. Kariérní postup.

Řád a pravidla
Pravidla jsou hlavně proto,aby každá prodejna pracovala podle stejného konceptu,aby zaměstnanci té které prodejny si je nevykládaly po svém. Protože vědí, že pravidla a řád jsou pro kontrolu proti zneužívání, hlavně při práci s penězi.
Napsáno:květen 2020

Marketing se v BANDI řeší na profesionální úrovni, což se dnes o většině firem bohužel říct nedá. Z hlediska zaměstnance se na to dá pohlížet ze dvou stran. Buďto tak, že je to náročné a stresující…, anebo tak, že je zde prostor se naučit dělat věci jinak a lépe. Já jsem si vybrala tu druhou možnost. Pokud má člověk racionální pohled na věc a nebojí se věcné diskuse, pak má prostor realizovat své nápady.
Napsáno:prosinec 2022

Bandi Vamos je náročný zaměstnavatel, který klade vysoké nároky na výkon svých zaměstnanců. Pokud jste člověk, který se soustředí na svůj vlastní výkon a navíc to umí, budete se cítit v této firmě dobře a určitě se sami posunete. Na jednotlivých odděleních pracují profesionálové. Kolegové jsou velice pracovití, ochotní a prima. Manažeři všech oddělení jsou zkušení, nevím o žádném, který by nebyl ten pravý na svém místě. Pracovní prostředí je nadprůměrné co se týče vybavení i designu.
Pokud hledáte klidnou a pohodovou práci, potom toto není vhodné prostředí pro vás. Ve společnosti musíte být odolní proti stresu a zvyknout si na někdy dost přímou zpětnou vazbu. Také jestli není pro vás dostatečnou motivací dobrý tým zkušených lidí a fajn manažer, ale máte jiné motivátory, Bandi pro vás nebude to pravé ořechové.
Napsáno:prosinec 2022

Oceňuji, že zaměstnavatel neškatulkuje. Při výběrovém řízení ověřuje potenciál a schopnosti kandidáta, neřeší názvy pozic, které jsou v životopisu. Díky tomu se mi po 19-ti letech práce jinde podařilo nastartovat novou kariéru v oboru, o kterém jsem vždycky snila. Pokud jste pracovití a umíte používat selský rozum, dostanete obrovskou příležitost k rozvoji i kariérnímu posunu.
V minulosti by se pár věcí našlo, teď vnímám, že zaměstnavatel naslouchá a dělá velké změny směrem ke spokojenosti - od zvyšování mezd, změny benefitů, změny v komunikaci. Máme i tu Multisportku, o kterou jsme tak stáli.
Napsáno:prosinec 2023

Oceňuji možnost kariérního růstu. Ve firmě je spousta lukrativních benefitů, jako třeba: Multisportka, firemní akce či dovolená navíc. Pozitivně hodnotím i příjemnou spolupráci s kolegy.
To co mi v minulosti chybělo nám je nově již poskytnuto.
Napsáno:leden 2024

Práce mě baví. Mám úžasný kolektiv a šéfa. Práce mi dává smysl. Přibyly nám nové benefity, máme možnost pracovat z domu, pracuji na centrále, kde vše vzniká. Moc mě to tady baví a naplňuje. Práce je tady náročná, uspějí jen ti nejlepší, ale to je taky dobře, táhneme za jeden provaz, napříč odděleními a pokud někdo netáhne a práce ho nebaví, nevydrží tady.
Není nic. Když se něco řeší, vždy si k tomu sedneme a vysvětlíme situaci, postup, důvod. Jak říkám, jsem spoko :)
Z oddělení:Nákup
Napsáno:leden 2024

Skvělý kolektiv, který drží při sobě. Možnosti se vzdělávat, odborně se posouvat. Při své práci se setkávám s novými tématy a projekty, které mi rozšiřují obzory a profesně mě zdokonalují.
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:leden 2024
Zaujala / nezaujala vás firma BANDI VAMOS a.s.?