Ve společnosti Bandi je velmi příjemný a přátelský kolektiv a velmi hezké pracovní prostředí, můj nadřízený mě vyslechne kdykoliv, když je potřeba. Oceňuji zejména možnost kariérního růstu, kdy jsem se po cca 2,5 letech ve společnosti mohla posunout dál a poznat tak zase jinou, zajímavou práci. Oceňuji pracovní dobu, možnost práce z domova, benefity a hlavně neformální atmosféru ve společnosti, která je pro mě velmi důležitá.
Firma dává příležitost těm, kteří chtějí pracovat, nebazíruje se na předchozích zkušenostech. Kdo má dobrý nápad, vedení ho podporuje v rychlé realizaci. Od října nové benefity, které jsou super - Cafeterie, dny dovolené navíc, sick days, elektronická stravenka a další drobnosti.
Někteří vedoucí pracovníci by se mohli naučit lépe předávat zpětnou vazbu a více chválit - ale to je asi všude.
Bylo by fajn nebazírovat tak na přesné pracovní době a přítomnosti v kanceláři, ale na tom, že dokážu zajistit a vyřešit požadavek.
Centrála společnosti v Ostravě i prodejny jsou luxusně a moderně zařízené, je příjemné pracovat v pěkném prostředí.
Baví je práce s lidmi, získání širší možnosti práce se zakazníkem.
Práce na počítači.
Kariérní postup.
Řád a pravidla
Pravidla jsou hlavně proto,aby každá prodejna pracovala podle stejného konceptu,aby zaměstnanci té které prodejny si je nevykládaly po svém.
Protože vědí, že pravidla a řád jsou pro kontrolu proti zneužívání, hlavně při práci s penězi.
Marketing se v BANDI řeší na profesionální úrovni, což se dnes o většině firem bohužel říct nedá. Z hlediska zaměstnance se na to dá pohlížet ze dvou stran. Buďto tak, že je to náročné a stresující…, anebo tak, že je zde prostor se naučit dělat věci jinak a lépe. Já jsem si vybrala tu druhou možnost. Pokud má člověk racionální pohled na věc a nebojí se věcné diskuse, pak má prostor realizovat své nápady.
Bandi Vamos je náročný zaměstnavatel, který klade vysoké nároky na výkon svých zaměstnanců. Pokud jste člověk, který se soustředí na svůj vlastní výkon a navíc to umí, budete se cítit v této firmě dobře a určitě se sami posunete. Na jednotlivých odděleních pracují profesionálové. Kolegové jsou velice pracovití, ochotní a prima. Manažeři všech oddělení jsou zkušení, nevím o žádném, který by nebyl ten pravý na svém místě. Pracovní prostředí je nadprůměrné co se týče vybavení i designu.
Pokud hledáte klidnou a pohodovou práci, potom toto není vhodné prostředí pro vás. Ve společnosti musíte být odolní proti stresu a zvyknout si na někdy dost přímou zpětnou vazbu. Také jestli není pro vás dostatečnou motivací dobrý tým zkušených lidí a fajn manažer, ale máte jiné motivátory, Bandi pro vás nebude to pravé ořechové.
Oceňuji, že zaměstnavatel neškatulkuje. Při výběrovém řízení ověřuje potenciál a schopnosti kandidáta, neřeší názvy pozic, které jsou v životopisu. Díky tomu se mi po 19-ti letech práce jinde podařilo nastartovat novou kariéru v oboru, o kterém jsem vždycky snila. Pokud jste pracovití a umíte používat selský rozum, dostanete obrovskou příležitost k rozvoji i kariérnímu posunu.
V minulosti by se pár věcí našlo, teď vnímám, že zaměstnavatel naslouchá a dělá velké změny směrem ke spokojenosti - od zvyšování mezd, změny benefitů, změny v komunikaci. Máme i tu Multisportku, o kterou jsme tak stáli.
Oceňuji možnost kariérního růstu.
Ve firmě je spousta lukrativních benefitů, jako třeba: Multisportka, firemní akce či dovolená navíc.
Pozitivně hodnotím i příjemnou spolupráci s kolegy.
To co mi v minulosti chybělo nám je nově již poskytnuto.
Práce mě baví. Mám úžasný kolektiv a šéfa. Práce mi dává smysl. Přibyly nám nové benefity, máme možnost pracovat z domu, pracuji na centrále, kde vše vzniká. Moc mě to tady baví a naplňuje. Práce je tady náročná, uspějí jen ti nejlepší, ale to je taky dobře, táhneme za jeden provaz, napříč odděleními a pokud někdo netáhne a práce ho nebaví, nevydrží tady.
Není nic. Když se něco řeší, vždy si k tomu sedneme a vysvětlíme situaci, postup, důvod. Jak říkám, jsem spoko :)
Skvělý kolektiv, který drží při sobě.
Možnosti se vzdělávat, odborně se posouvat. Při své práci se setkávám s novými tématy a projekty, které mi rozšiřují obzory a profesně mě zdokonalují.