Penize přišly vždy včas
Reálná sleva 7% na nákup (uvadějí 10 ale 3% vám strhnou z platu)
Kolegové na place
Směny - jste většinou 6 dní týdnu v práci a pokud dojíždíte projedete hodně peněz
Vedení - Často rozporující si rozhodnutí
Zázemí - Šatny jsou velmi špatné
Podstav - Vzniká přetěžování zaměstnanců a z toho plyne i velká fluktuace
Nefer jednání.Bez možnosti vyjádřit svůj názor.Za 190 hodin,velice nízká mzda,16500,-hrubeho.Celodenni fronty bez dostatečného počtu zaměstnanců.Neocenena práce.Velice vysoký stres.Muset si nechat nadávat od zákazníků i když neměli pravdu.Vubec tam není svět v pořádku,tak se mě to zhnusilo,že už tam ani nenakupuji,je mě z toho zle.Nikdy by jsem se tam už nenechala zaměstnat.
Poznání nových lidi, zkušenosti at uz se skenery, VZV ci ochota kolegu z jinych oddeleni
Přístup nadřízené vuci podřízeným.vice naslouchat a respektovat a resit neco, nez jen sedět a mlyt hubou, to umi kazdy.vice kolegialnosti by take neuskodilo.novy kolegové by si meli nechat poradit od tech co jsou tam dele, a nerikat ze je nebudou poslouchat.benefity bx meli byt férové vůči všem, i kdyz pracovali cely rok ve firmě a jsou ve zkušební době, meli by je dostat a ne ti, kteří jsou tam 2 měsíce..je to nefer to jednání ohledně benefitů
někdy pohodová práce , někdy lítačka. Globus nabízí plno benefitů a super je 13 plat
občas se rozejdeme v názorech a už tam není parta co bývala. Nové lidi se tam točí jak ponožky a bohužel se k novým lidem chovají líp než ke kmenovým zaměstnancům
Práci bez přesčasů
V globu se prostě přesčasy nedělají, protože hodiny se neproplaceji. Když už hodně výjimečně se prezcas udělá, tak vám hodiny nechají vybrat.