Zatím zachovaný 13. plat, stravenky - které ovšem platí jen v Globusu
Když zde čtu hodnocení zaměstnanců, mám neodbytný pocit, že většinu recenzí si píše zaměstnavatel sám, protože zkušenost mám absolutně jinou. Přístup vedení - držení nekvalitních zaměstnanců, a na úkor toho přetěžování těch kvalitních. Většina nadřízených má pocit všemocnosti, vyšší vedení to přehlíží. Polovina zaměstnanců ani nerozumí česky. Jeden pomlouvá druhého, a snaží se druhé pošpinit. Nebýt několika skvělých kolegyň, dávno bych odešla.
Mimo řezníků jsou ostatní pozice na prodejně celkem nenáročné na znalosti, ovšem náročné fyzicky i psychicky. I lidé bez zkušenosti by si měli rozmyslet, zda takové podmínky vydrží
Oceňuji benefity v podobě 13. platu, permanentky na hokej, zoo, mytí auta zdarma 2x do měsíce, výhodné telefony, příspěvek na penzijní připojištění
Nelze upravovat směny, i když jsou důležité důvody. Nadělávání svátků ze zákona zavřených. Systém anet plánu, z kterého chybí hodiny a vše se nadělává v prosinci. Dovolená nelze v listopadu a prosinci.
Možnost kariérního postupu
I z nejnižší pozice se dá dostat do střední. Ty nejvyšší si samozřejmě drží jiní lidé.
Řád a pravidla
Vedení si velmi zakládá na pravidlech a jejich dodržování. Ten kdo nedodržuje, není finančně ohodnocen.
S ničím!!!Pracovala jsem v cafe globus a za ten frmol co jsme odváděli jsme byli velice málo financcne odměneni. Měli by si lidé co tam chtějí pracovat dávat pozor na peníze a na benefity co vám globus nabízí něco vám daji ze nějaké splnene cíle a v dalších měsících vám to seberou . Takže byt vámi tak se tam vůbec nehlasim. Byla to odemne velká chyba ze jsem tam vůbec pracovala . Už nikdy více .!!