Iveco Czech Republic, a. s.

Výroba motorových vozidel

Další bonusy mimo základní plat jako příspěvky na obědy, unišeky a podobně.
Nevím kde začít. Vyrábíme více autobusů než je kapacita závodů a tim je řečeno vše. Nedostatek materiálu versus nulové skladové zásoby, nevhodní lidé na vedoucích pozicích a s tím spojená nesmyslná rozhodnutí. Což je do nebe volající je nevážení si zkušených dlouhodobých pracovníků. Mafiánské praktiky a opakované tolerování porušování pracovního řádu na některých úsecích závodu. Také ovsem musím zmínit nechuť mnohých pracovníků odvést za svůj plat odpovídající výkon či vůbec nějaký výkon.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:leden 2019

Výplata je včas na účtě,příspěvek na důchodové připojištění,unišeky
Žádná komunikace s vedením,špatné finanční ohodnocení,v létě na pracovišti velké teplo(klimatizaci vedení neschválilo),špatná dikumentace k vozům a nulová komunikace s technology, špatná logistika.Zaměstnavatel místo,aby přidal peníte zkušeným kmenovým zaměstnancům nabírá nekvalifikované zahraniční síly z agentur,kterým platí mnohem více než zaučeným pracovníkům.S tím také souvisí tlak na kmenové zaměstnance,aby kontrolovali při své práci ještě tyto brigádníky a je trestaný za chyby,které oni vyrobí.Taktéž je nucen o přesčasech tyto chyby opravovat.
Napsáno:leden 2019

Příspěvek na penzijní pojištění Mzda chodí vždy v termínů
S vedením firmy neni žádná komunikace, myslí jen na své odměny a zvýšení výroby ale pro zaměstnance nic neudělá. Logistiku nemá cenu ani hodnotit, to je tragédie, nikdy neni všechen materiál včas připraven na vůz.
Napsáno:leden 2019

Za některé lidi na pracovišti
Za tu otročinu co tam dělám málo platí
Napsáno:listopad 2018

Nenáročná prace
Nízký plat Tlak na zvyšování výkonů Pokuty

Řád a pravidla
To je subjektivní. Já jsem liberál a neuznávám spousta omezení praktikovaná zaměstnavateli. Ať už se schovávají za BOZP, nebo za snahu zvyšovat výkony zaměstnanců.
Napsáno:prosinec 2018

Velmi dobré příplatky za odpracovaný měsíc v kuse. Práce, která baví.
Práce na směny, ale to je v dnešní době bohužel již všude.
Napsáno:duben 2019

Stravenky(uniseky), prispiva na obedy
Financni ohodnoceni treba i jednoraze, reseni problemu
Napsáno:listopad 2018

super benefity. prace akorat. kolektiv super
Napsáno:březen 2019

Toho, že výplata chodí opravdu vždy včas a ve stanoveném termínu.
V první řadě logistiku. Tu tahle firma naprosto neumí. Jistě, je to dáno tím, že každý autobus je podle přání zákazníka zcela jiný, nicméně polovina operátorů neustále čeká na materiál a nebo si ho sama shání. Dále povýšený přístup zaměstnavatele k zaměstnancům. Ten začal v období krize (po roce 2008), kdy vedení jednalo s lidmi stylem : "na vrátnici čeká na vaše místo dalších 50 lidí". Jaksi firma ustrnula v tehdejší době a stále se chová stejně. Firma si neváží kvalitních a dlouhodobých zaměstnanců. Nepochopila, že její výsledky jsou právě takové díky těmto lidem. Bez mrknutí oka nechala většinu těchto lidí odejít a nahradila je lidmi, kteří nemají zkušenosti, kvalifikaci a často ani chuť pracovat. Kvalita jde do háje na úkor kvantity. Zaměstnavatel degraduje zkušené a schopné dělníky na úroveň pouhých montážníků, kteří jednoduše daný díl namontují. Z Iveca se stává montážní závod a zcela se vytrácí návaznost na hrdého výrobce autobusů Karosu. Firma, aby splnila plán, nemá problém přivézt zahraniční dělníky na výpomoc. V letošním roce opět nárůst výroby. Když si to člověk převede na procenta a porovná nárůst mezd v procentech, tak zjistíte, že vlastně budete pracovat za menší peníze. Všude se mluví o zvyšování platu. V Ivecu jsou ale tak mizerné odbory, že se nezmohou ani na stávku.
Napsáno:březen 2018

Zklimatizovat linku pro letní ovdobí. Zmírnit cyrkulaci chladného vzduchu do linky, při průjezdu pracovníků logistiky dovnitř a ven z haly.
Napsáno:srpen 2018
Zaujala / nezaujala vás firma Iveco Czech Republic, a. s.?