CENTRA a.s.

Činnosti v oblasti nemovitostí

Jasná pravidla, výhoda směnného provozu, možnost pracovat samostatně.
Napsáno:březen 2024

Naučil jsem se hodně nového. Správa nemovitostí je tady fakt komplexní. Pružná pracovní doba 👍 pár docela dobrých benefitů, služební auto i k sokr. účelům. Kdo se snaží a maká, tak se tady má docela fajn 😉 Kdo přivede nového zaměstnance nebo zakázku, tak má z toho slušnou odměnu.
Chtěli by to lepší kafe 😂
Napsáno:říjen 2023

- Velice nízká mzda - Nic moc prostředí - žádné benefity
- nízká mzda, nic moc prostředí, žádné benefity
Napsáno:srpen 2020

Pozice na které pracuji mi dala do profesního života rozhodně hodně zkušeností. Kolegové jsou vstřícní a nápomocní Stabilní firma I přes krizi jistota práce
Vedení není otevřeno novým nápadům a vizím Složitá a chaotická administrativa (hlavně pro nováčky) Chybí moderní pojetí přístupu k zaměstnancům Jde zde "přeředitelováno", s tím se váže i dlouhý proces, než se schválí důležité věci Stejně tak je i moc managerů, kteří vymýšlí jen další tabulky a reporty, aby vykázali nějakou činnost. Velký objem práce, neplacené přesčasy Téměř nulové benefity Zaměstnanec je pod neustálým dohledem, chybí důvěra vedení ve vykonávanou práci. Firma působí, jako kdyby "zamrzla" v 90. letech. Někdo řekne něco a jiný to zase zruší...

Náročné úkoly
Práce je vhodná pro lidi, kteří nemají rádi nudu v práci. Přes velký objem práce, administrativy, neustálého volání a řešení problémů je téměř jistota, že nudu nezažijete. Tím pádem odpadá soukromý život, protože budete neustále v terénu.

Rozmanitou práci
Pracovní pozice, ať už v nemovitostech nebo v divizi úklidu jsou rozmanité především tím, že nevíte, co Vás čeká za hodinu. Jelikož máte na starosti dost zodpovědnosti, nejenom za svěřený úsek, ale i za lidi, kteří v něm pracují. S tím se pojí komunikace skrz síť poboček, vedoucích objektů, dovozy materiálu, personální činnosti a občas jsou potřeba i psychologické dovednosti.
Napsáno:srpen 2020

velký kolektiv lidí spolupracujících na společných věcech.
Pro nováčka je trochu náročnější pochopit a zorientovat se v chodu firmy a procesech souvisejících s chodem, tím že je to velká firma bylo by vhodné lépe vysvětlit novým pracovníkům co a kde mohou hledat a s čím na koho se obrátit.
Napsáno:srpen 2020

Nabytá zkušenost, kam může zajít arogance vedení společnosti.
Absolutní nezájem vedení společnosti řešit problémy. Vzhledem k rozdělení výplaty na fixní část a pohyblivá část 60% / 40% je páka na zaměstnance jasně nastavena a velice často také používána. Bez předchozího vysvětlení nebo upozornění pouze za účelem snížení nákladů. Co není písemně neplatí, a to platí i pro nejvyšší management společnosti! Neplacené přesčasy jsou jen bonus.

zatím nic není
předávání informací nefunkčností systému

Dobry den, vetsina kolegu chtela skutecne tvorit a tim si vychazeli vstric, napric firmou.
Navrhy na zlepseni provozu ( zjednoduseni ), nikoho nezajimaly.

Adekvátní odměna za vykonanou práci. Více vstřícnosti a zájmu. Motivace zaměstnanců. Lepší pracovní podmínky v rámci prostředí výkonu práce a zaměstnaneckých nároků a výhod.
Napsáno:květen 2018

Ničeho..zaměstnavatel nebyl ani ochotný vyjít mi vstříc po návratu z rodičovské dovolené.
Možná kdyby bylo míň ředitelů a asistentek a víc zájmů o zaměstnance, omezila by se i fluktulace.Ale arogance ze strany vedení je rok od roku horší.
Napsáno:březen 2018

Zaujala / nezaujala vás firma CENTRA a.s.?