dobrá organizace práce, která byla v minulosti skvěle nastavená se pomalu vytrácela. Jediné kladné hodnocení: výplata byla včas na účtu.
Zrušila bych celou řadu ředitelů (asi 13) a vedoucích pracovníků, kteří se nazývali managery ale s vedením neměli nic společného (jen vysoké platy) a posílila pozice předpisu nájemného a techniků na všech pobočkách a těm bych na platu přidala. Byla by potřeba zjednodušit evidence revizí a ostatních zbytečných prací, které byly jen pro vedoucí, aby mohli vykazovat pracovní činnost.
Omlouvám se, že jsem dal v hodnocení vždy 5 srdcí. Vím co dělám. Ne vlastní vinou jsem už u třetí firmy s přívlastkem"služby". Je to zatím nejlepším zaměstnavatel. Hlavní výhodu vidím ve splnění podmínek k práci a přiměřenou volnost, aby mohl zaměstnanec pracovat. Domnívám se, že zaměstnanci tento přístup oceňují a snaží se svou prací zaměstnavatele nezklamat.
Po zkušenostech z předchozích zaměstnání mám pocit, že je vře v pořádku a nevím co vylepšit.
U této firmy máme ještě 13 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?