Cheil Germany GmbH, organizační složka

Marketingová agentura

Cheil znamená v korejštině být první, nejlepší ze všech. Jsme mezinárodní marketingová agentura zrozená z korejské technologické revoluce. S ohledem na nejnovější postupy a kulturní trendy vytváříme kreativní strategie, digitální marketingové kampaně, reklamu a také retailová řešení. V Česku působíme od roku 2012. Naším klíčovým klientem je Samsung, ale spolupracujeme i s dalšími významnými značkami.

I appreciate great work enviroment, honest and cooperative people and stability in business.
The company shows potential in enhancing HR benefits and administrative workload remains relatively high
Napsáno:květen 2025

Super tým a kolegové Přátelské prostředí Zaměstnanecké benefity (HO, Multisportka, relax days) Teambuildingové aktivity Snaha růst se a zlepšovat se Aktivní a vstřícné HR
Zdlouhavé schvalovací procesy Nejasné rozdělení odpovědností Složitější prosazování změn Absence plánování ze strany klienta

Neformální pracovní atmosféru
Protože kreativita se nejlépe rozvíjí v přátelském prostředí. :) HR si dává záležet, abychom měli příležitost vídat se nejenom ve svých pracovních rolích, ale i jako lidé s vlastními příběhy, radostmi a starostmi. Na druhou stranu se neformálnost občas odráží v náročnějším nastavování dlouhodobých cílů a plánování.

Příležitost využít cizí jazyky
Protože se jedná o pobočku mezinárodní marketingové agentury, takže si v kuchyňce může popovídat s korejskými kolegy, zpracovávat dokumenty z londýnské centrály a prezentovat v angličtině.
Napsáno:říjen 2025

2x HO per week Multisport card Colleagues support Location of Cheil office
Salary could be better Work-life balance could be better
Napsáno:květen 2025

Opravdu zajímavé prostředí marketingové agentury Skvělé kolegové Agentura prošla velkými změnami vedení - nové vedení umí naslouchat Nikdy není nuda :) Vyborná lokalita a dostačující benefity
Ano, je to korejská firma se svými specifiky, občas přiliš hodně administrativy a schválování na všechno Občasné přesčasy a tlak na výsledky
Napsáno:listopad 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti Cheil Germany GmbH, organizační složka?
Projekty jsou zde pestré, v reakci na aktuální trendy. Na kolegy je tu spoleh.
Občas převažuje korporátní agenda a chybí procesy pro situace, kdy klienti požadují velké množství projektu ve stejném čase.
Napsáno:květen 2022

Skvělý kolektiva možnost školení.
administrativa
Napsáno:duben 2022

Flexibilní pracovní doba Hybrid HO a práce v kanceláři Příjemné pracovní prostředí Dobrý kolektiv Spolupráce se zahraničními pobočkami a sdílení zkušeností Možnost podílet se na nových formátech a technologiích v marketingu
Množství páce a časté přesčasy (ale na druhou stranu, ruku na srdce, ve které reklamní agentuře se to neděje...)
Napsáno:duben 2022

Flexibilní pracovní doba
Neduvera zamestancum, bez homeoffice, protoze doma by lidi prece nepracovali. Veskera cinnost se musi evidovat. Byrokracie, na vsechno je potreba delat tabulky a prezentace. Zadne benefity. Spousta zbytecne prace. Vedeni se neumi rozhodnout, protoze tomu nerozumi a nema vizi. "Pichacky", 9 hodinova pracovni doba (8 hod. + 1 povinna hodina na obed).
Napsáno:květen 2020

s naborem lidi, kteri nejsou absolutne kompetentni na sve pozici co se tyce odbornosti. Napr. manager tymu v predchozim zamestnani byl prodejce za kasou. apod.
Napsáno:duben 2019

Flexibilní příchod a odchod
9 hodin pracovní doba Přeplněné kanceláře na hraně hygienických norem Minimální benefity Neexistující HR (řeší finanční oddělení) > Přenesení byrokracie na stranu zaměstnance
Napsáno:únor 2019

U této firmy máme ještě 11 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Cheil Germany GmbH, organizační složka?