V Plzeňském servisu pracuji přes 10 let a jsem tu spokojena. Nemám důvod měnit zaměstnání. Jsem spokojena s pracovní dobou a dobrou atmosférou v kolektivu. Paní šéfová je fajn, což je také hodně důležité. Máme tu celkově dobré vztahy.
Baví mě tato práce, bohužel je jí příliš na to, aby se dala zvládat.
S tím, že když vedení sdělím, že je problém v množství, vypíšu nedostatky, nestojím jim ani za to, aby mi odpověděli. Práci jsem zvyklá dělat poctivě a pokud je jí tolik, že pro jedno zapomínám na druhé a nestíhám vyhovět požadavkům klientů, je to špatně
Jsem obklopená velmi dobrými lidmi, v komfortním a krásném prostředí. A dělám to, co mě baví, to je pro mě nejdůležitější.
Práce je pestrá, pracovní doba pružná, příjemné podmínky pro práci.
Zaujala / nezaujala vás firma Plzeňský servis, s.r.o.?
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?