We control all important buttons in banking systems.
We control all important buttons in banking systems.
We're located in a modern office in Campus Brno.
We're located in a modern office in Campus Brno.
Helping others is what makes us happy.
Helping others is what makes us happy.
We love to enjoy a good party.+3

KBC Global Services Czech Branch

Universal administrative activities

Join us in Brno or Prague and get a job where you will feel good. Are you looking for a great job with amazing colleagues, supportive Team Leaders and a wide range of benefits? Look no further - KBC Global Services is here to help you grow, thrive, and make the most of your strengths. Who are we? We invent and deliver processes that enable people and companies to take out loans, pay insurance and manage international payments across Europe. We'll help you to find a perfect career fit.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.
Všechny pobočky (61)

Velice nízký plat. Člověk s praxí a zkušenostmi tam nevydrží.
Napsáno:květen 2019

Home office, široká škála benefitů
Menší základní mzda, bonusový systém mi nepřijde úplně motivační
Napsáno:duben 2019

Spousta benefitů, příspěvky na penzijní a životní pojištění, výhody u banky, slušný plat, pravidelné roční zvyšování platu a roční bonusy.
Nevím, jak na jiných odděleních, ale tam, kde pracuju já, není moc velká ochota někoho něco učit, skoro po roce se stále cítím jako nováček. Spoustu znalostí a dovedností má jen pár lidí a jsou hodně neochotní nám je předat. Teamleadeři nás hodnotí za práci, o které nic neví a pak je i někdy těžké jim něco vysvětlit.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:únor 2019

Flexibilní pracovní doba, benefity
Výše platu
Napsáno:srpen 2018

Jak by mi to sedlo ve společnosti KBC Global Services Czech Branch?
Poměrně velká volnost (nebo spíš nezájem nadřízeného). Přátelská atmosféra
Adekvátnější odměňování . Více zodpovědnosti a kompetentnosti ze strany přímých nadřízených (TL).
Napsáno:duben 2018

+ Možnost home-office a flexibilita + Kolegové + Benefity
V posledním roce probíhalo hodně organizačních a procesních změn, z mého pohledu až přespříliš a někdy je náročné se na to všechno adaptovat
Napsáno:leden 2026

- široká nabídka benefitů - možnost skloubit práci se soukromým životem - flexibilita - možnosti rozvoje (školení, kurzy)
Platové podmínky by mohli být o něco vyšší, případně růst rychleji, aby odpovídaly rozsahu povinností spojených s danou rolí.
Ahoj, děkujeme ti za sdílení zpětné vazby. Jsme rádi, že benefity, work-life balanc a rozvojové aktivity ti dělají radost. V této oblasti se snažíme dělat opravdu maximum. Slyšíme tvé obavy ohledně výše platu v souvislosti s rozsahem povinností s danou rolí. Naším cílem v KBC je vytvářet skvělé pracovní prostředí ve všech směrech a plat je jeho klíčovou součástí. Každý rok revidujeme benefity i platové podmínky tak, aby byly motivující a uspokojující jak v ohledu finančních, tak nefinančních výhod. Zavedli jsme například nově příspěvek na DIP (dlouhodobý investiční produkt) a zvýšili i množství benefitních bodů. Součet všech benefitů pro naše kolegy, kteří pracují na plný úvazek v současné době dosahuje v průměru 10 000 Kč měsíčně. Co se týká platu, je též každý rok pro každého zaměstnance revidován. Pokud by tě napadly ještě další podněty, budeme rádi, když dáš vědět. Měj se krásně, Veronika, tým KBC Global Services
Napsáno:leden 2026

Náplň práce, možnost růstu, zodpovědnost za svěřené úkoly, další vzdělávání, obrovská škála benefitů, pracovní doba příjemná.
Vzhledem k zaměření pozice mohl být poměr mezi HO a prací přímo v kanceláři vyšší než 50%. Jinak ideální zaměstnání.
Ahoj, děkujeme za zpětnou vazbu, vážíme si toho. Je hezké slyšet, že tolik důležité věci jako je náplň práce, možnost růstu, vzdělávání, benefity i pracovní doba, ti dělají radost. Chápeme, že preference na práci z kanceláře versus z domu se u každého z kolegů trochu liší. Aktuálně máme pravidlo 50% docházky do kanceláře a 50% práce z domova. Většina Team Leaderů s docházkou pracuje tak, že týmové dny plánují ke společnému brainstormingu, kreativní a týmové práci. Spojují tyto dny často s drobným občerstvením, společným obědem nebo dalšími aktivitami. Tak, aby soustředěnou práci dělal člověk spíše z domu. Práce v hybridním modelu je pro nás živé téma, které se vyvíjí a i my chceme v tomto modelu umět fungovat co nejlépe. Proto je pro nás jakákoliv zpětná vazba důležitá. Měj se krásně, Veronika, Tým KBC Global Services
Napsáno:listopad 2025

Skvelá příležitost pro první job. Je to rigidni korporat řízený z Belgie ale kolektiv lidí je mladý prostředí hezké a pravidla jasné a férové. Pak už je jen otázka jaký bude přímý nadřízený pro mne to byl důvod odchodu po 10 letech. Jestli se po pár letech neposouvate vpřed je důležité změnit zaměstnavatele.
Rigidni struktura. Managementu a rozhodovací procesy hrozně na dlouho.
Ahoj, děkujeme za upřímnou zpětnou vazbu. Vážíme si tvých slov o skvělé příležitosti pro start kariéry. V tom se opravdu snažíme vytvářet podpůrné prostředí pro mladé lidi čerstvě po škole nebo toužící po změně - v rámci KBC Enter programu. Chápeme, že naše struktura a rozhodovací procesy mohou někdy působit trochu složitě. Jako mezinárodní společnost dáváme velký důraz na kvalitu a bezpečnost procesů. I tak se snažíme neustále hledat zefektivňování a způsoby, jak být flexibilnější a inovativnější. I tento feedback nám pomáhá růst a posouvat se dál. Je nám líto, že po 10 letech odcházíš. Přejeme i tak vše dobré a hodně úspěchů v tvé budoucí kariérní cestě. Měj se krásně, Veronika, Tým KBC Global Services
Napsáno:říjen 2025

nejsem jen číslo ve výčtu zaměstnanců. Cení si mě jako jedince,
Občas mě mrzí, že jsou informace, které se nesdílejí, tak jak opravdu leží a běží.....někdy se dělají tajnosti a mlží se.
Ahoj, děkujeme za tvou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že cítíš v rámci své práce docenění. Je pro nás důležité mít osobní přístup a navzájem se podporovat. Zároveň slyšíme tvůj podnět ohledně sdílení informací. Pracujeme na tom, abychom byli co nejtransparentnější - ať už v komunikaci mezi týmy, nebo při sdílení novinek a změn. Pokud máš konkrétní návrhy, jak komunikaci zlepšit a co konkrétně můžeme udělat lépe, budeme rádi když se pobavíš s tvým HR Business partnerem, nebo Team Leaderem. Ceníme si zpětné vazby. Měj se krásně, Veronika, Tým KBC Global Services
Napsáno:září 2025
Zaujala / nezaujala vás firma KBC Global Services Czech Branch?