We control all important buttons in banking systems.
We control all important buttons in banking systems.
We're located in a modern office in Campus Brno.
We're located in a modern office in Campus Brno.
Helping others is what makes us happy.
Helping others is what makes us happy.
We love to enjoy a good party.+3

KBC Global Services Czech Branch

Universal administrative activities

Join us in Brno or Prague and get a job where you will feel good. Are you looking for a great job with amazing colleagues, supportive Team Leaders and a wide range of benefits? Look no further - KBC Global Services is here to help you grow, thrive, and make the most of your strengths. Who are we? We invent and deliver processes that enable people and companies to take out loans, pay insurance and manage international payments across Europe. We'll help you to find a perfect career fit.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.
Všechny pobočky (96)

KBC je klasické SSC, hlavně výkon za minimální plat, s nepsanou myšlenkou, že každý je kdykoliv nahraditelný
Více osobního přístupu
Napsáno:květen 2020

hezké kanceláře
Klasický korporát, firma se navenek tváří moderně, ale zaměstnanec je pro ně jen FTE. Mladý, nezkušený management. Manageři zodpovídají za velký počet podřizených, aby se ušetřilo na mangerských pozicích, management nemá čas a neumí vést lidi. Celková mise firmy je o tom aby se ušetřilo na platech mateřské firmy v Belgii a tomu je podřízeno vše. Vhodné pro absolventy k získání praxe, ale není vhodné pro lidi kteří očekávají mzdový a odborný růst.
Napsáno:prosinec 2019

- skvělé benefity (flexibilní pracovní doba, zkrácené úvazky, home office, cafeteria, multisport, sick days...), které ještě nejsou samozřejmostí ani u podobných firem - roční bonusy a pravidelná úprava mzdy - možnost karierního postupu a ocenění šikovných lidí - na open office příjemné pracovní prostředí, umístění v kampusu (vždycky je kam zajít na oběd) - celková soudržnost a kolegialita v rámci celé firmy
- mzda by mohla být lepší, zejména porovnání s "kolegy" z Belgie zabolí :-) - hodně záleží na teamu do kterého se dostanete a kdo ho zrovna vede - velký důraz na proaktivní a inovativní přístup (takže ne úplně ideální pro všechny povahy) - tlak shora na efektivitu, robotizace apod.

Příležitost využít cizí jazyky
Komunikace s interními klienty v Belgii probíhá v angličtině, je zde možnost využít i francouzštinu a samozřejmě nizozemštinu.

Nemají problém s náborem absolventů, na základní pozice ve spoustě týmů není potřeba žádná přechozí zkušenost a vše se naučíte během tréninku.
Napsáno:říjen 2019

Slušná nabídka benefitů.
Velká byrokracie. Nesmyslné nastavování cílů..
Napsáno:březen 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti KBC Global Services Czech Branch?

Velice nízký plat. Člověk s praxí a zkušenostmi tam nevydrží.
Napsáno:květen 2019

Home office, široká škála benefitů
Menší základní mzda, bonusový systém mi nepřijde úplně motivační
Napsáno:duben 2019

Spousta benefitů, příspěvky na penzijní a životní pojištění, výhody u banky, slušný plat, pravidelné roční zvyšování platu a roční bonusy.
Nevím, jak na jiných odděleních, ale tam, kde pracuju já, není moc velká ochota někoho něco učit, skoro po roce se stále cítím jako nováček. Spoustu znalostí a dovedností má jen pár lidí a jsou hodně neochotní nám je předat. Teamleadeři nás hodnotí za práci, o které nic neví a pak je i někdy těžké jim něco vysvětlit.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:únor 2019

Flexibilní pracovní doba, benefity
Výše platu
Napsáno:srpen 2018

Poměrně velká volnost (nebo spíš nezájem nadřízeného). Přátelská atmosféra
Adekvátnější odměňování . Více zodpovědnosti a kompetentnosti ze strany přímých nadřízených (TL).
Napsáno:duben 2018

Super benefity - multisport, stravenky, benefit plus karta. Pravidelná roční revize mzdy, pololetní odměny. Pokud máte dobré nápady, v KBC můžete najít prostor pro to je realizovat. KBC dost podporuje systém interních rotací, takže pokud už jste uvnitř a chtěli byste se posunout na jinou pozici, většinou se najde možnost, jak vám vyjít vstříc.
Mezi pozicemi jsou občas dost rozdíly v poměru objem práce vs odměna. Celkově by mzdy mohly být vyšší, u seniornějších pozic už byste v jiných firmách dostali víc. Dost se teď tlačí na docházku do kanceláře, aktuálně je to 50 %, což je oproti předchozím 2 dnům v měsíci změna k horšímu - zvlášť když stejně povětšinou pracujete sólo, neměli byste rušit ostatní a meetingy s belgickými kolegy máte online.
Pobočka:KBC Global Services Brno
Napsáno:únor 2026
Zaujala / nezaujala vás firma KBC Global Services Czech Branch?