EUROPE 1 STEEL s.r.o.

Velkoobchod s rudami, kovy a hutními výrobky

Peníze Kousek od domova
Chování nadřízeného Politika firmy Chování k zákazníkům
Napsáno:červen 2022

Jsem na pozici Obchodníka, moje práce je celkem jednoduchá. Je potřeba volat a volat, nejedná se o nic neobvyklého. Navazuji vztahy s budoucími zákazníky...
Práce lidí na pozici Back Office je nesrovnatelně náročnější. Věřím, že by se práce dala rozdělit lépe, aby všichni zaměstnanci mohli odcházet včas domů a s prázdnou hlavou...

Vzali mě bez zkušeností s obchodní činností a navíc v technickém zaměření.
Napsáno:březen 2022

vůbec s ničím....a vše se odvíjelo od vrcholového managementu!!!,
se vším
V naší společnosti stanovuje plán a řídí společnost vrcholové vedení. To předává informace do všech obchodních pozic. Máme jasnou organizační strukturu, která je k nahlédnutí ve všech veřejných místnostech.
Napsáno:květen 2019

Pouze kolektiv
Vedení společnosti, nevyzpytatelné chování a rozhodování, mnohdy ukvapene a nesmyslné požadavky, arogance
Bohužel práce ve zkušeném a výkonostně zaměřeném týmu může některým kandidátům připadat náročná. Nefér chování a jednání odsuzujeme, zakládáme si na jasném a otevřené diskusi.
Napsáno:březen 2019

Dobrý kolektiv, ale to bohužel nestačí.
Je toho moc. Za každou cenu se této společnosti snažte vyhnout. Nefér vedení, nedodržuje sjednané věci, arogance, narcismus a nesmyslné jednání je mu vlastní.
Bohužel práce ve zkušeném a výkonostně zaměřeném týmu může některým kandidátům připadat náročná. Bohužel se pohybujeme v segmentu ,,komoditního,, obchodování. Naopak jsem rád, když se setkáme s výkonostně zaměřeným kandidátem a můžeme s ním pracovat na vlastním i firemním rozvoji. Nefér chování a jednání odsuzujeme, zakládáme si na jasném a otevřené diskusi.
Napsáno:prosinec 2018

Práci v týmu mladých lidí
firma má dlouholetou historii, ale i tak ráda do kolektivu přijímá mladé lidi bez zkušeností

Řád a pravidla
firma má svůj vlastní firemní řád i pravidla ,jak se naučit být úspěšným obchodníkem
Napsáno:červen 2023

Skvělý kolektiv, motivující prostředí - pokud se něco povede tak prémie/os. ohodnocení
Chybí mi stravenky, příspěvek na penzijní Někdy se dělá dle mého vše zbytečně přes x kroků namísto 1 rozhodnutí, které by mohlo vše urychlit.
Napsáno:červen 2023

Snaha o vysvětlení pokud něco nechápu. Přesně nastavené postupy a pravidla. Otevřené jednání. Individuální pracovní doba. Sebevzdelavani je podporováno jak finančně tak edukativne.

Příjemné pracovní prostředí
Nové moderní pracovní prostředí s využitím moderních technologií umožňjící komunikaci se zákazníky. Odpočinkové zóny, školicí místnosti
Napsáno:červen 2023

Chování vedení, otevrene jednani, snaha o zlepšení procesu. Vzdělávací programy a školení..

Možnost kariérního postupu
Protože vedení rádo podporuje lidi, kteří mají ochotu a zájem se realizovat a pokud je člověk úspěšný, hledá pro něho další kariérní výzvy. Není výjimkou, že i mladí lidé bez adekvatniho vzdělání nebo ženy po mateřské jsou angazovani na významnější pozice ,pokud mají dobré výsledky.
Napsáno:červen 2023

Komunikace se zákazníky - zvládat emoce a problémové situace
HO
Z oddělení:Nákup
Napsáno:únor 2023

Zaujala / nezaujala vás firma EUROPE 1 STEEL s.r.o.?