Jsem na pozici Obchodníka, moje práce je celkem jednoduchá. Je potřeba volat a volat, nejedná se o nic neobvyklého. Navazuji vztahy s budoucími zákazníky...
Práce lidí na pozici Back Office je nesrovnatelně náročnější. Věřím, že by se práce dala rozdělit lépe, aby všichni zaměstnanci mohli odcházet včas domů a s prázdnou hlavou...
Vzali mě bez zkušeností s obchodní činností a navíc v technickém zaměření.
vůbec s ničím....a vše se odvíjelo od vrcholového managementu!!!,
se vším
V naší společnosti stanovuje plán a řídí společnost vrcholové vedení. To předává informace do všech obchodních pozic. Máme jasnou organizační strukturu, která je k nahlédnutí ve všech veřejných místnostech.
Vedení společnosti, nevyzpytatelné chování a rozhodování, mnohdy ukvapene a nesmyslné požadavky, arogance
Bohužel práce ve zkušeném a výkonostně zaměřeném týmu může některým kandidátům připadat náročná. Nefér chování a jednání odsuzujeme, zakládáme si na jasném a otevřené diskusi.
Je toho moc. Za každou cenu se této společnosti snažte vyhnout.
Nefér vedení, nedodržuje sjednané věci, arogance, narcismus a nesmyslné jednání je mu vlastní.
Bohužel práce ve zkušeném a výkonostně zaměřeném týmu může některým kandidátům připadat náročná. Bohužel se pohybujeme v segmentu ,,komoditního,, obchodování. Naopak jsem rád, když se setkáme s výkonostně zaměřeným kandidátem a můžeme s ním pracovat na vlastním i firemním rozvoji. Nefér chování a jednání odsuzujeme, zakládáme si na jasném a otevřené diskusi.
Snaha o vysvětlení pokud něco nechápu. Přesně nastavené postupy a pravidla.
Otevřené jednání.
Individuální pracovní doba.
Sebevzdelavani je podporováno jak finančně tak edukativne.
Nové moderní pracovní prostředí s využitím moderních technologií umožňjící komunikaci se zákazníky. Odpočinkové zóny, školicí místnosti
Chování vedení, otevrene jednani, snaha o zlepšení procesu. Vzdělávací programy a školení..
Možnost kariérního postupu
Protože vedení rádo podporuje lidi, kteří mají ochotu a zájem se realizovat a pokud je člověk úspěšný, hledá pro něho další kariérní výzvy.
Není výjimkou, že i mladí lidé bez adekvatniho vzdělání nebo ženy po mateřské jsou angazovani na významnější pozice ,pokud mají dobré výsledky.
Zaujala / nezaujala vás firma EUROPE 1 STEEL s.r.o.?