Sympatické benefity, ochota vyjít vstříc v momentální náročné Covidové situaci, za zády má zaměstnanec velkou společnost, na kterou se může obrátit, dobře nastavená firemní kultura.
Ocenuji, ze i v době pandemie byl namagement schopen ritit firmu tak, aby nedoslo ke ztrate pracovnich mist a fabrika nebyla uzavrena ani na jediny den. To však s sebou nese ruzne zmeny, které byly zapotřebí provest. Společnost ale docilila toho, ze se dale neustale rozrusta a ceka nas spousta práce.
Stale je co vylepsovat, coz je jednim z hlavnich duvodu, proc je firma tak uspesna. V Norme zastavame kulturu neustálého zlepsovani.
Mám vynikající kolektiv. To, že jsou občas těžkosti a problémy je normální, důležité je, že je snaha to řešit a s lidmi se dá domluvit. Pro mě je zásadní prostředí a bezva lidi, se kterými se mi moc dobře spolupracuje.
Snažit se vyslechnout druhého a zamyslet se nad jeho řešením, než to hned zkritizuji.
Zaujala / nezaujala vás firma NORMA Czech, s.r.o.?