Tým sestává z mladých, inteligentních a ambiciózních lidí.
Neflexibilní SW systémy a ERP systémy nereflektující to, jak firma reálně funguje; často chaotické a nesystémové řešení problémů, drhnoucí interní komunikace, někdy nevyjasněné povinnosti jednotlivých pracovníků.
Určitě je to kolektiv lidí v našem i okolních odděleních. Dalo by se říct, že kohokoliv potkáte, chová se mile a přátelsky. Také máme krásné pracovní prostředí, spoustu doprovodných aktivit a bonusů.
Nejvíce mi vadí asi aktuální "korporátnění". To o čem si dříve firma rozhodovala sama je najednou schvalováno na vyšších a vyšších úrovních a často tak rozhodnutí, které dříve trvalo pár dní zabere několik měsíců.
EYELEVEL je silná, stabilní společnost stojící na pevných, avšak rozumných základech. Nabízí široké uplatnění do budoucnosti.
Společnost je silně zaměřena na svůj core byznys, ve kterém je nejlepší v oboru, nicméně stálo by za to se věnovat i jiným oblastem na více profesionálnější úrovni.
Přístup nadřízených, absence férovosti, do očí vám řeknou něco absolutně jiného než později za zády. Pomlouvání klientů za jejich zády je v rozporu mnoha etických norem, což je absolutně nepochopitelné vzhledem k tomu, že mateřská společnost je americká společnost. Jednotlivce moc nerozvíjejí - hledí na výsledky, ale sami nedokáží říci, co bude za dva měsíce (absolutní absence plánování firmy jako celku), což se samozřejmě odráží na výsledku a pak hledají cesty, jak snížit provozní náklady - bohužel časté propouštění (chybí jakákoliv jistota práce). Benefity se tváří benefity jen navenek - jelikož nejsou vychytané procesy, tak poté benefity ztrácí smysl. Vyžaduje se práce přesčas a v podstatě není čas na rodinu.
+Skvělý kolektiv.
+Benefit, firemní večírky.
- nikdy jsem nedostala osobní ohodnocení v plné ceně, Ikdyz jsem pro tu firmu dělala maximum.
- po 3 letech nezvýšený plat a člověk si ho “musel zasloužit”
- nové vedení na Assembly je totální katastrofa!!!
-neochota zvýšení penez
-nové vedení na oddělení Assembly hotová katastrofa
- linemanageři nedodržují obědové přestávky a kritizují své pracovníky za příchod ze svačiny o minutu později.
Zaujala / nezaujala vás firma HH Global Czechia s.r.o.?