Byl jsem spokojen s jídelnou, bufetem a pravidelně vypraným oblečením od zaměstnavatele. Dostali jsme dostatečné množství hygienických potřeb, ale to je tak asi vše. Mezi dělníky naprosto suprový kolektiv.
Naprosto neadekvátně nízká mzda za velmi těžké pracovní podmínky a fyzicky velmi vyčerpávající páci ve vysokém tempu. Nadbytek vedoucích a vedoucí vedoucích. Vymyšlené funkce jenž braly finanční prostředky pro lepší finanční ohodnocení dělníků. Technologové výroby nezvládali znalosti svého oboru. Nelegální přesuny financí do zdánlivě nesouvisejících oddělení atd... Neustálé, dohadování se s nadřízenými vpodstatě očemkoliv a v zásadě i proti vlastnímu chodu firmy, závodu.
Zaujala / nezaujala vás firma Trelleborg Wheel Systems Czech Republic a.s.?