Pokud máte rádi knihy a nebude vám vadit práce s lidmi, bude vás práce bavit. Bohužel ke spokojenosti toho moc jiného není.
Žádné benefity (krom slevy na knihy a stravenek), 20 dní dovolené, žádné další volno firma nenabízí, výplata opravdu skoro na úrovni minimální mzdy - jestli bydlíte sami, budete rádi, že zaplatíte nájem. Neochota vedení naslouchat, neochota při potřebě výměny směn, pracovní víkendy. Nijak se z vedení nekontroluje práce vedoucích jednotlivých prodejen, kteří tak na vás mohou přehodit veškeré své úkoly :-( firma dle mne nemá dobrou budoucnost a své zaměstnance nijak nemotivuje, spíše naopak.
Arogance ze strany nadřízených, katastrofální mzdy, zaměstnavatele naprosto nezajímá, jestli vám vůbec zbyde na jídlo po zaplacení nájmu. Benefity žádné, čtyři týdny dovolené a ještě vám rádi sdělí, že máte být rádi, že vůbec dovolenou máte.
zajímavá pracovní zkušenost
dobré peníze pro mě
neřešitelnost některých problémů,
špatná politika v odměnování v návaznosti na normy které se tezce daly plnit
Zapotřebí trošku tempa , správně číst , a pak jste svým pánem.fyzicky náročnější ale nic co se nedá zvládnout trpí hlavně nohy ,záda ,potom i trochu ruce.vezmete si vyskladňování list a pak už si jdete po svým ,nikdo vás nehlídá ,nikdo nad vámi nestepuje když je udělaná práce dobře
U této firmy máme ještě 10 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?