Firemní kultura nula. Lidé si tu i po třeba 5-6 letech stále vykají. Arogantní vedení. Platy se tu az na vyjimky nezvedají, za to donášení na ostatní se tu cení.
V poslední době proběhla touto firmou postupná obměna administrativních zaměstnanců bez jakéhokoli vážného důvodu! Byl požadován výkon práce složitějším postupem a tím se stával nepřehledným a zbytečným . Situaci by velice prospěla hlavně změna osob ve vedení firmy. Dělají si tam co chtějí!
Velice dobrý kolektiv lidi. Můj nadřízený je 100%. Férové jednání. Spíše rodinná atmosféra ve firmě. Práce je středně náročná, ale jak se říká: bez práce nejsou koláče.
Krásné zázemí firmy. Vyborne jmeno a kvalita, kterou ocenuji vyznamne a zname osobnosti. Muj nadrizeny je profesional kazdym coulem a za firmu dycha.
Jako vsude, i zde je par lidi, kteri, kdyby pracovali tak jak mluvi, tak patri mezi nejlepsi. Stale se rozvijime a musim podotknout, ze nam to jde .
Práci, co dává hlubší smysl
V dosti odděleních se Dallmayr po kruckach posouvá k lepšímu. Člověk, ktery se rád realizuje, tu bude mit prostor pro své podněty
Firma je plná obrazu od znamych osobnosti a jejich fotografií. Je moderně a vkusně vybavená. Na toto jsem u bývalých zaměstnání nebyla zvyklá. Dokonce i ibsluhy, které doplňují stroje, maji moderni auta s nadstandardními prvky
Výborný kolektiv, úžasná práce, nejlepší vedouci. Nemohu říct nic špatného protože to nejde. Ve firmě pracují 1,5 roku a lepšího zaměstnavatele jsem neměla.
Zaujala / nezaujala vás firma Dallmayr Vending & Office, k.s.?