Firma s velkými příležitostmi pro ty, kteří se nebojí převzít zodpovědnost a makat na svém rozvoji. Perspektivní budoucnost díky inovacím a investicím. Je super pracovat v týmu lidí, kterým záleží na výsledku jejich práce a nejdou si jen "odkroutit svůj čas".
Vždy je co zlepšovat, některé interní postupy nejsou tak efektivní, jak by mohly být.
Důvěra
Zpětná vazba
Profesní rozvoj
Možnost realizace mých nápadů a otevřenost k nim
Zelené myšlení
Zájem o zaměstnance (všechny) – úcta k nim
Rozmanitou práci
Rozmanitá práce – rozvíjí se lidé i firma, posunuje se dopředu jak zaměstnanec, tak i firma a jsou tak tvořeny podmínky pro růst. Firma nabízí zaměstnancům kariérní růst nebo posun na jinou vhodnější pozici. Zaměstnanec má prostor pro svoje nápady a jejich realizaci, vyžaduje se samostatnost, velká míra komunikace. Firma si cení nového přístupu, vítá zlepšení.
Pružnou pracovní dobu
Pokud je zaměstnanec efektivní a samostatný a šikovný, lze si vyjít vstříc i pružnou pracovní dobou.
Firma, která se soustředí na budoucnost. Chce být na trhu i za další desítky let. Je průkopník v ekologickém stavění hal, což bude téma následujících let. Při stavění nové haly ustoupil projekt silnice vzrostlému stromu, to je něco unikátního co dává vizi a jasnou zprávu, jak přistupovat k ekologii.
Všude je prostor pro zlepšování, musíme pracovat na sobe, organizaci a procesech, abychom překlopili nespokojenost na motivaci
Naše firma je ve více ohledech velmi inovativní. Máme rodinné základy a velmi kvalitní kolega, o které se můžeme opřít. Jsme velmi nároční, ale díky tomu máme první zelenou halu na světě. Protože Likosaci jsou prima odborníci ve svém oboru 😊
Vždy je co zlepšovat, nesmíme usnout na vavřínech.
Na firmě Liko-s musím ocenit především pěkné a příjemné pracovní prostředí. Moderní prosklené kanceláře, zelené fasády, velká letní terasa u kanceláří atp. Velmi oceňuji i kantýnu, každodenní snídaně a obědy. Firemní benefity jsou také velmi slušné.
Firma spolupracuje především se zahraničními zákazníky a člověk se tu dostane k velmi zajímavým projektům a výrobkům.
Také musím zmínit slušný plat a opravdu oceňuji spolehlivé a přátelské kolegy. Práci lze dobře skloubit s osobním životem, ikdyž je potřeba občas zůstat déle, většinou nemám problém vzít si dovolenou nebo si zařídit osobní záležitosti během dne díky pružné pracovní době.
Firma nefunguje systémově. Produkce je chaotická a je tu extrémní tlak na obrat a finanční výsledky na úkor všeho ostatního.
Zastaralé postupy řízené pouze excelem, ale nutno říci, že tohle by se mělo brzy změnit díky novému systému, který firma zavádí.