Společná akce všech zaměstnanců Hilti ČR.
Společná akce všech zaměstnanců Hilti ČR.
Nahlédněte do nových prostor naší centrály v The Park Chodov. 🌟 Zajímavosti: Rostlin v projektu - 1099 ks, Zelená stěna - 18 m2, Typů stěrek - 9,  Hilti kotouče (dekorace) - 95. 🌟
Nahlédněte do nových prostor naší centrály v The Park Chodov. 🌟 Zajímavosti: Rostlin v projektu - 1099 ks, Zelená stěna - 18 m2, Typů stěrek - 9, Hilti kotouče (dekorace) - 95. 🌟
💥Nové prostory Hilti Store - Ostrava 💥
💥Nové prostory Hilti Store - Ostrava 💥
Kariérní postup+9

Hilti ČR spol. s r.o.

Inovace, technologie a digitalizace stavebnictví

💥Férový zaměstnavatel 2024💥 HILTI tvoří cílevědomý globální tým, který se zavázal zlepšovat stavebnictví. Jako důvěryhodný partner pro produktivitu, bezpečnost a udržitelnost poskytujeme našim zákazníkům inovativní řešení pro budovy, silnice a infrastrukturu, které jsou nedílnou součástí každodenních životů nás všech. HILTI je místem, kde lidé budují dlouhodobé kariéry objevováním nových příležitostí, využivání potenciálu, zodpovědností za svůj vlastní rozvoj a tvorbě reálných hodnot každý den

Kolegové, leadership
Byrokracie
Milá kolegyně/Milý kolego, děkuji za Vaši zpětnou vazbu. Mějte se hezky, Zdenka Kompišová
Napsáno:březen 2024

Kultura a prostředí ve společnosti. Kolegové.
Napsáno:březen 2024

Naše kolegyně v pracovním nasazení.. 😀

Naše kolegyně v pracovním nasazení.. 😀

Radost předvést Hilti Exoskeleton a ostatní stroje přímo před centrálou, nebo také u zákazníka na demu. (V případě zájmu se neváhejte obrátit na svého obchodního zástupce nebo zákaznickou linku.)

Oceníme Vás. Vzájemná podpora, pochvala a respekt vůči ostatním - to všechno nás činí výjimečnými, a to nejen v tom co děláme, ale taky jak to děláme.

Hilti Store Brno+9

Drahá multisport karta. Přitom jde o příspěvek na zdravý životní styl.
Napsáno:leden 2024

- Firemní kultura a pozitivní vibe - Otevřená komunikace a super kolegové - Přátelská a neformální atmosféra - Dynamika a různorodost práce
Napsáno:leden 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti Hilti ČR spol. s r.o.?
pracovní svoboda důvěra tým
naše www stránky
Napsáno:prosinec 2023

individuální přístup a rozvoj komunikace vedení směrem k pracovníkům spolupráce a spoleh na ostatní kolegy empatický nadřízený
Napsáno:prosinec 2023

Velké zaměření na rozvoj lidí Skvělý kolektiv a ochota lidí pomoci Firemní kultura
Napsáno:září 2023

- Skvělý přístup nadřízeného a vedení firmy - Kultura - Příležitosti k růstu - Učení se nových věcí - Mentoring
- pomalejší procesní změny a systémová vylepšení --> většina řízena přes centrálu
Napsáno:prosinec 2022

Péče o zaměstnance, excelentní rozvoj lidí Firemní kultura - férové jednání a podpora lidí Strategický rozvoj společnosti do budoucna
Někdy je souběh více priorit
Napsáno:prosinec 2022

- možnost profesního i osobního růstu dle svých možností a přání - vstřícnost ve vyvážení pracovního a soukromého života - skvělý kolegové napříč celou firmou
Nic zásadního není.
Napsáno:prosinec 2022
Zaujala / nezaujala vás firma Hilti ČR spol. s r.o.?