Společná akce všech zaměstnanců Hilti ČR.
Společná akce všech zaměstnanců Hilti ČR.
Nahlédněte do nových prostor naší centrály v The Park Chodov. 🌟 Zajímavosti: Rostlin v projektu - 1099 ks, Zelená stěna - 18 m2, Typů stěrek - 9,  Hilti kotouče (dekorace) - 95. 🌟
Nahlédněte do nových prostor naší centrály v The Park Chodov. 🌟 Zajímavosti: Rostlin v projektu - 1099 ks, Zelená stěna - 18 m2, Typů stěrek - 9, Hilti kotouče (dekorace) - 95. 🌟
💥Nové prostory Hilti Store - Ostrava 💥
💥Nové prostory Hilti Store - Ostrava 💥
Kariérní postup+9

Hilti ČR spol. s r.o.

Inovace, technologie a digitalizace stavebnictví

💥Férový zaměstnavatel 2024💥 HILTI tvoří cílevědomý globální tým, který se zavázal zlepšovat stavebnictví. Jako důvěryhodný partner pro produktivitu, bezpečnost a udržitelnost poskytujeme našim zákazníkům inovativní řešení pro budovy, silnice a infrastrukturu, které jsou nedílnou součástí každodenních životů nás všech. HILTI je místem, kde lidé budují dlouhodobé kariéry objevováním nových příležitostí, využivání potenciálu, zodpovědností za svůj vlastní rozvoj a tvorbě reálných hodnot každý den

Dobré benefity, pohodová pracovní doba, schopní kolegové,
Postupem času se zhoršily platové podmínky. Práce se po letech stala dost opakující a nudnou. Nižší manažeři se hlavně snaží zavděčit managementu a zaměstnanci jsou jim trochu ukradení.
Děkuji za zpětnou vazbu. S pozdravem, Zdenka Kompišová
Napsáno:prosinec 2024

Spolupráce s kolegy, férový přístup a přátelské prostředí. Příležitost zapojit se do zajímavých projektů. Snaha najít a nabídnout další příležitost pro rozvoj i v jiných odděleních.
Milá kolegyně/Milý kolego, velmi děkujeme za pozitivní ohlasy. Mějte se hezky, Zdenka Kompišová
Napsáno:květen 2024

Naše kolegyně v pracovním nasazení.. 😀

Naše kolegyně v pracovním nasazení.. 😀

Radost předvést Hilti Exoskeleton a ostatní stroje přímo před centrálou, nebo také u zákazníka na demu. (V případě zájmu se neváhejte obrátit na svého obchodního zástupce nebo zákaznickou linku.)

Oceníme Vás. Vzájemná podpora, pochvala a respekt vůči ostatním - to všechno nás činí výjimečnými, a to nejen v tom co děláme, ale taky jak to děláme.

Hilti Store Brno+9

+super kolegove +produkt, sluzby +otevrenost managementu +vzdy byla moznost se na nekho obratit/podpora -firemni kultura (kaze vodu, pije vino) -mzda -neprogresivni bonusova slozka

Práci, co dává hlubší smysl
Moznost zmeny pozic interne vitane, mily kolektiv, ve firme pracuje rada expertu.

Práci v týmu mladých lidí
Firma je dynamicka a vybira si lidi s vysokou motivaci.
Milá bývalá kolegyně/ kolego, děkuji za více-méně pozitivní zpětnou vazbu, ať se daří. S pozdravem, Zdenka Kompišová
Napsáno:září 2024

velký přínos v různých oblastech
Milý dlouhodobý kolego/kolegyně 🙂, děkujeme za hodnocení. S pozdravem, Zdenka Kompišová
Napsáno:červen 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti Hilti ČR spol. s r.o.?
Komentář připnutý firmou
Skvělá parta lidí, tolerance, pomoc v těžkých situacích, skvělé benefity, slušně ohodnocená práce, férovost, motivace zaměstnanců, směr firmy, ocenění spokojenosti zaměstnanců, vzájemná podpora, spoleh, produkty, skvělé projekty, podpora a pomoc zákazníkům, jméno společnosti, design....

Příjemné pracovní prostředí
Krásné nové kanceláře poblíž OC Chodov, příjemné pracovní prostředí tvoří též tým skvělých lidí z různých oddělení, kteří jsou nedílnou součástí každodenní práce v této společnosti. Všechna oddělení úzce mezi sebou spolupracují, pomáhají si a tím zastřešují různorodost a rozmanitost, skvělé dovednosti a schopnosti každého z nás. Když funguje " Ten umí to a ten zas tohle, a všichni dohromady udělají moc. " z textu písně J+V+W, Pekařův císař....tak není co řešit....

Práci v týmu mladých lidí
Trenéři a starší " gardi " učí, zaškolují a předávají zkušenosti " nováčkům " a naopak. Mladý tým, mladí kolegové předávají své umy a dovednosti starším kolegům....diverzita
Milá kolegyně/Milý kolego, děkuji za zpětnou vazbu. Opravdu mám radost, že se v pracovním prostředí cítíte dobře, a že vnímáte hodnotu naší týmové práce a diverzity. Přeju mnoho dalších a spokojených let v Hilti. S pozdravem, Zdenka Kompišová P.S.: - Písničku kterou zmiňujete, si naši kolegové zazpívali před nějakým časem na společné akci 😉 (Najdete na youtube - Ten umí to a ten zas tohle - cover by Denisa Černá a Tomáš Hlavatý)
Napsáno:březen 2024

Velká seriózní firma, dobrá firemní kultura, dobré ohodnocení. Spolehlivost a dobré zázemí. Maximální spokojenost ze strany zaměstnance.
Nic mě nenapadá, dělat se musí všude ;)
Milá kolegyně/Milý kolego, díky moc za zpětnou vazbu, ať se daří. S pozdravem, Zdenka Kompišová
Napsáno:duben 2024

Možnost práce pro ženy na MD Práce z domova - homeoffice Rozložení práce dle mých časových možností (v případě brigády HO) Velká vstřícnost v přístupu kolegů, pomoci, zaucovani atd.
Chápu současný pokles v ekonomice, celosvětová krize - v budoucnu, až se bude zase lépe dařit by bylo fajn zvýšení mzdy pro brigádníky.
Dobrý den, moc děkuji za detaily k hodnocení, beru zpětnou vazbu jako téma k diskuzi s kolegy. S pozdravem, Zdenka Kompišová

přátelský kolektiv, hezké prostředí
Ne
Milá kolegyně/Milý kolego, díky za pozitivní hodnocení! 😊 S pozdravem, Zdenka Kompišová
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:duben 2024

S pracovní náplní, s přístupem kolegů
Není.
Milá kolegyně/Milý kolego, moc děkuji za sdílení hodnocení! S pozdravem, Zdenka Kompišová
Napsáno:duben 2024

Lidskost, férovost, kvalita a rychlost zaměstnanců, spolehlivost, myšlení na trhu dopředu. Stabilní firma
ne
Dobrý den, velké díky za Vaše hodnocení. S pozdravem, Zdenka Kompišová
Napsáno:březen 2024

Zaujala / nezaujala vás firma Hilti ČR spol. s r.o.?