Společná akce všech zaměstnanců Hilti ČR.
Společná akce všech zaměstnanců Hilti ČR.
Nahlédněte do nových prostor naší centrály v The Park Chodov. 🌟 Zajímavosti: Rostlin v projektu - 1099 ks, Zelená stěna - 18 m2, Typů stěrek - 9,  Hilti kotouče (dekorace) - 95. 🌟
Nahlédněte do nových prostor naší centrály v The Park Chodov. 🌟 Zajímavosti: Rostlin v projektu - 1099 ks, Zelená stěna - 18 m2, Typů stěrek - 9, Hilti kotouče (dekorace) - 95. 🌟
💥Nové prostory Hilti Store - Ostrava 💥
💥Nové prostory Hilti Store - Ostrava 💥
Kariérní postup+9

Hilti ČR spol. s r.o.

Inovace, technologie a digitalizace stavebnictví

💥Férový zaměstnavatel 2024💥 HILTI tvoří cílevědomý globální tým, který se zavázal zlepšovat stavebnictví. Jako důvěryhodný partner pro produktivitu, bezpečnost a udržitelnost poskytujeme našim zákazníkům inovativní řešení pro budovy, silnice a infrastrukturu, které jsou nedílnou součástí každodenních životů nás všech. HILTI je místem, kde lidé budují dlouhodobé kariéry objevováním nových příležitostí, využivání potenciálu, zodpovědností za svůj vlastní rozvoj a tvorbě reálných hodnot každý den

134 hodnocení s 97 komentáři
Komentář připnutý firmou
Skvělá parta lidí, tolerance, pomoc v těžkých situacích, skvělé benefity, slušně ohodnocená práce, férovost, motivace zaměstnanců, směr firmy, ocenění spokojenosti zaměstnanců, vzájemná podpora, spoleh, produkty, skvělé projekty, podpora a pomoc zákazníkům, jméno společnosti, design....
Napsáno:březen 2024

Smysluplná práce

Příjemné prostředí

Příjemné prostředí

Naše kolegyně v pracovním nasazení.. 😀+9

Zaujala / nezaujala vás firma Hilti ČR spol. s r.o.?