Společná akce všech zaměstnanců Hilti ČR.
Společná akce všech zaměstnanců Hilti ČR.
Nahlédněte do nových prostor naší centrály v The Park Chodov. 🌟 Zajímavosti: Rostlin v projektu - 1099 ks, Zelená stěna - 18 m2, Typů stěrek - 9,  Hilti kotouče (dekorace) - 95. 🌟
Nahlédněte do nových prostor naší centrály v The Park Chodov. 🌟 Zajímavosti: Rostlin v projektu - 1099 ks, Zelená stěna - 18 m2, Typů stěrek - 9, Hilti kotouče (dekorace) - 95. 🌟
💥Nové prostory Hilti Store - Ostrava 💥
💥Nové prostory Hilti Store - Ostrava 💥
Kariérní postup+9

Hilti ČR spol. s r.o.

Inovace, technologie a digitalizace stavebnictví

💥Férový zaměstnavatel 2024💥 HILTI tvoří cílevědomý globální tým, který se zavázal zlepšovat stavebnictví. Jako důvěryhodný partner pro produktivitu, bezpečnost a udržitelnost poskytujeme našim zákazníkům inovativní řešení pro budovy, silnice a infrastrukturu, které jsou nedílnou součástí každodenních životů nás všech. HILTI je místem, kde lidé budují dlouhodobé kariéry objevováním nových příležitostí, využivání potenciálu, zodpovědností za svůj vlastní rozvoj a tvorbě reálných hodnot každý den

Firemní kultura, pracovní prostředí, možnost kariérního růstu, kolegové jsou skvělí:)
Není
Milá kolegyně/Milý kolego, děkuji za tenhle komentář! 😊 S pozdravem, Zdenka Kompišová
Napsáno:březen 2024

V Hilti pracuji teprve pár měsiců, a od prvního dne jsem se cítila neskutečně příjemně, velmi přátelská atmosféra.
Zatím nemám žádnou negativní zkušenost.
Dobrý den, děkuji za otevřený a upřímný komentář. (Já věřím a přeji Vám, ať takovou zkušenost ani nemáte..🙃) Mějte se hezky, Zdenka Kompišová

Naše kolegyně v pracovním nasazení.. 😀

Naše kolegyně v pracovním nasazení.. 😀

Radost předvést Hilti Exoskeleton a ostatní stroje přímo před centrálou, nebo také u zákazníka na demu. (V případě zájmu se neváhejte obrátit na svého obchodního zástupce nebo zákaznickou linku.)

Oceníme Vás. Vzájemná podpora, pochvala a respekt vůči ostatním - to všechno nás činí výjimečnými, a to nejen v tom co děláme, ale taky jak to děláme.

Hilti Store Brno+9

Důvěra - nějakou dobu jsem si to neuvědomoval, ale nikdo mi nestojí za zády a nedýchá na krk. Mám práci a čísla, která musím udělat. Nemám je? Ok, pojďme se na to podívat, proč nejsou...? Něco se mi nelíbí? Ok, pojďme se o tom pobavit (samozřejmě musím navrhnout nějaké řešení) Máš nápad? Ok, dává nám to smysl, tak to pojďme vyzkoušet... Je to první zaměstnavatel, na kterého jsem opravdu hrdý. Na skvělé kolegy, nadřízené, firemní kulturu, produkty, prostředí... Nemám strach se bavit otevřeně (pokud to bude mít hlavu a patu) s každým, od kolegy, přes ASM, po nejvyšší management. Nikdy není vše na 100% růžové, ale za celou dobu, co zde pracuji nebyl jediný den, kdy bych šel do práce s odporem.
V každé společnosti jsou lidé, kteří se nechovají úplně dle mých představ (individuality, falešní, jedou sami na sebe...) Ale většinou si to společnost uvědomí a dále se s tím pracuje. Administrativa - jsme velká firma a zadávat data do systému je zkrátka třeba...
Milý kolego, je fajn slyšet, že se cítíte podporován, můžete otevřeně diskutovat o věcech a hledat společná řešení. Děkuji za sdílení zkušeností a zpětné vazby! Ať se daří. S pozdravem, Zdenka Kompišová
Napsáno:březen 2024

Férové jednání, osobní přístup, přátelské prostředí, výjimečná firemní kultura, kvalitní zaškolení a mnoho dalšího...
Dobrý den, děkuji za Vaše hodnocení. Mějte se skvěle, Zdenka Kompišová
Napsáno:březen 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti Hilti ČR spol. s r.o.?
Skvělý kolektiv produktivních lidí, kteří poradí vždy, když je potřeba a zajdeme si spolu i po práci ven. Nikdy se v práci nenudíš, ale ani nejsi ve vysokém stresu. Super teambuildingy, akce, školení - poznávání kolegů napříč republikou a získávání cenných zkušeností a zážitků. Stabilní firma se supr zázemím. Rozvíjení mých schopností - svým šéfům nejsi jedno a táhnou tě výš. Možnost kariérního růstu.
Milá kolegyně/Milý kolego, to se krásně čte.. 😊 Přeji spoustu dalších pozitivních milníků ve firmě. Mějte se hezky, Zdenka Kompišová
Napsáno:březen 2024

Při nástupu do firmy, mě nejvíce mile překvapil přístup a ochotnost všech kolegů napříč pozicemi. Nikdo si nehraje na nějakého hrdinu, všichni jsou velmi milí a nápomocní. Můžete se na své kolegy maximálně spolehnout.
Upřímně jsem za celý rok, co u firmy pracuji, nenarazil na nic, co by mi osobně vadilo, nebo s čím bych nebyl spokojený.
Milý kolego, velké díky za Vaše hodnocení, a přeji spokojenost i nadále! 🙃 S pozdravem, Zdenka Kompišová
Napsáno:březen 2024

Oceňuji velký důraz na výběr lidí do týmů tak, aby spolu ladili a dokázali dobře spolupracovat. Lidé kolem mě jsou pro mě nejdůležitější. Navzájem si pomáháme. To je další věc. V Hilti nikdo nezůstane bez pomoci, pokud má problém. Společně vždy všechno vyřešíme. Ano, je tu spousta práce, někdy i značný stres, ale vždy se to dá nějak zvládnout. Hilti je super místo pro pracovní život.

Možnost kariérního postupu
Hilti záleží na rozvoji lidí a s tím souvisí i možnost kariérního postupu pro všechny, kteří o to mají zájem. Stačí poctivě a naplno pracovat, rozvíjet se, sdělit při pravidelných schůzkách svému nadřízenému, že mám o postup vážný zájem, a dveře jinam nebo výše se pro schopné lidi otevřou - ať už v rámci ČR nebo zemí po celém světě, kde je společnost Hilti přítomna.

Možnost práce při studiu
Hilti je ideální místo pro brigádníky/ stážisty, jelikož je možné docházku a plnění pracovních povinností přizpůsobit. Zakládáme si na tom, že naše brigádníky podporujeme a jejich studium, zkouškové období je pro nás svaté. Studium je vždy na prvním místě.
Milá kolegyně/Milý kolego - děkuji za hodnocení a těší mě, že tak firmu vnímáte. Přeju Vám, ať se daří! 🙂 S pozdravem, Zdenka Kompišová
Napsáno:březen 2024

- Možnosti osobního a karierního růstu. - Možnost být na blízku vedení společnosti. - Práce na velmi zajímavých a důležitých projektech. - Mezinárodní kariéra.
Milá kolegyně/Milý kolego, moc díky za pozitivní zpětnou vazbu. Přeji hodně uspěchů.😊 S pozdravem, Zdenka Kompišová
Napsáno:březen 2024

- Fantasticky kolektiv, - Skvely a velmi kompetentni management - stredni i vrcholovy - moznost se neustale vyvijet - jak na soucasne, tak i pripadnych budoucich pozicich - vyborne nastavene procesy - skvele vyrobky a predevsim sluzby Celkove jsem hrdy, ze mohu pracovat pro takovou firmu a kazde rano se tesim do prace.
- obcas se pro nektera rozhodnuti musi zapojit prilis mnoho lidi, coz prodluzuje schopnost rychleji reagovat na ruzne pozadavky
Napsáno:září 2023

Všichni si tykají. Naprosto nevídaný přístup k sick days a nemocenské. Vynikající domluva s teamleaderem i ostatními kolegy. Pravidelná setkání s managementem. Možnost kariérního růstu - jsem na 4 pozici za 6 let.
Běžné bolístky které řešíme: občas horší komunikace mezi jednotlivými týmy. Jsme pořád korporát - některé procesy nejsou nejrychlejší/nejflexibilnější.
Napsáno:září 2023
Zaujala / nezaujala vás firma Hilti ČR spol. s r.o.?