Firma KMJ Tech FM je vhodná pro osoby po škole, kteří hledají pozici, kde by mohli získat praxi. Po více než 6ti letech mohu tvrdit, že firma zažila lepší i horší časy, ale vždy se snažila plnit co slíbila (byť toho nebylo moc).
Doporučuji tedy těm, kteří chtějí získat praxi u mezinárodní společnosti, nebo pro ty, kteří si chtějí odpracovat 7 hodin ve dvousměnném provoze jako operátoři výroby.
V posledním roce, hlavně tedy po období COVIDu je velice těžké firmu posunout někam dále, firma stagnuje a byť to na objemu výroby není znát, tak firma doplácí na nedostatečné obsazení vedoucích pozic a její úroveň klesá. Bohužel to je zapříčiněno pozměněným korejským vedením, které se snaží šetřit kde se dá a to se odráží nejen na pracovním prostředí, ale také na pracovní síle.
Možnost kariérního postupu
Osobne jsem do firmy nastoupil na pozici skladnika a dokazal se propracovat na jedineho managera ve firme. Nechci tvrdit, ze se to muze povest kazdemu, ale at jsou korejci jaci jsou, tak pracovitost a zapal dokazi ocenit kariernim rustem (nejcasteji z asistenta na specialistu, z operatora na asistenta mistra, atd.).
Chce to jen pili a chut pracovat.