Geis Solutions CZ s.r.o.

Skladování

Férový zaměstnavatel, bezproblémová komunikace, spousta fajn kolegů, perspektivní práce s možností férového výdělku
Né vše bylo naprosto jasné, doporučuji zlepšit komunikaci
Napsáno:únor 2020

Vedení firmy. Spoustu lidí jsou k ničemu (((((
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:leden 2020

Líbí se mi že když něco potřebuju tak se můžu na ně obrátit. Dostáváme stravenky a občas i flexi pasy. Přístup některých lidí by mohl být lepší ale jinak je to dobrá práce
Není nic co by mi vadilo
Napsáno:prosinec 2019

V GEIS Solutions CZ - Tchibo Cheb - byl super kolektiv středního managementu, který se až na výjimky uměl podržet. Super jsou pro zaměstnance kvalitní obědy zcela zdarma. Administrativní pracovníci jsou velmi dobře, až nadstandardně placení.
Bohužel v podniku je to jak ve vězení, v přístupu k zaměstnancům panuje nedůvěra. Vrcholový management neumí říct nic na rovinu. Slovo a moc dostávají lidé, kteří se "neštítí ničeho", odbornost jde stranou, rozhodující je být v práci co nejdéle. Rodinný život a koníčky zaměstnavatele absolutně nezajímají. Zaměstnanci se dělí na přetížené a "chovné". Vysoký příjem je zřejmě "výpalné" za špatné pracovní podmínky. Je fajn mít oběd a kafe zdarma, ale ostatní pracovní prostředí je nepříjemné, studené, a dokonce ani záchody nejsou na úrovni.

Nebylo nic, co by mě nadchlo natolik, abych to mohl vypíchnout jako devizu zaměstnavatele.
Nejhorší byly vztahy na pracovišti, kdy každý pomlouval každého, aby v očích nadřízeného stoupl. Nadřízený nadržoval svým oblíbencům a na rovinu jednat neuměl. Když jsem se obrátil na vedení s tím, že pracovní prostředí je nezdravé, tak si mě sice vyslechlo, ale nenásledovalo nic, co bylo slíbeno. Po odmítnutí přeřazení na jiné oddělení následovala výpověď.

S ničím
U této firmy nemůže být spokojen snad nikdo.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:červen 2019

Rychlý postup na vyšší pozici.
Nedostatečné peněžní ohodnocení, žàdné benefity, žádná jídelna, neposkytnutí pracovních pomůcek (mikiny, bundy, rukavice). Neustálá zima na hale (0-13°C), nucené přesčasy, všechny přesčasy vypláceny až po půl roce. Na nižších pozicích minimální mzda možná v ČR, nedodržení slíbených standartů (plat nižší než na kterém se dohodnete, špinavá práce, kde taháte těžké věci i přesto že tvrdí pravý opak). Neochota a nepochopení vůdči omarodění zaměstnance, z velké části zaměstnanec kvůli marodění příjde o práci z důvodu obsazení jeho pozice někým jiným. Nekvalitní vedení bez dostatečných předchozích zkušeností. Neustálé změny pracovní náplně, někdy i dvakrát denně. Vysoké nároky na zaměstnance které nejsou dostatečně peněžně ohodnoceny. Zaměstnanec nesmí během šichty do šaten pro své osobní věci, žádná kuřárna.

Firma nepožaduje žádné předchozí zkušenosti s logistikou.

Možnost kariérního postupu
Vzhledem k tomu, že zde nikdo nevydrží dlouho, tak je tu veliká šance dostat se na vyšší pozici na základě šikovnosti, spolehlivosti a znalosti anglického či německého jazyka.
Napsáno:únor 2019

žádné benefity, hrozný přístup vedení, omezovaní osobních svobod v rozporu se ZP, OZ
nebyla jsem spokojena s ničím
Napsáno:prosinec 2018

Flaxibilnim casem
Mzdou, kolegy z jinych oddeleni
Napsáno:září 2021

nic neoceňuji
se vším špatné podmínky pro práci ve skladu no prostě strašné kontrolovali kolikrát chodíte na záchod
Napsáno:červen 2023

U této firmy máme ještě 12 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Geis Solutions CZ s.r.o.?