Pozice měla velmi šikoký záběr. Naučila jsem se pracovat pod tlakem a naučila jsem se práci v korporátu.
Naprostý chaos v zodpovědnostech jednotlivých pozic. Nedostatečný počet zaměstnanců na objem práce, mnohokrát došlo k nepříjemným situacím ze strany distributorů, kteří mají přímý kontakt na zamětnance. Nedostatečné finanční ohodnocení jednotlivých pozic, negativní odpověď managementu na zvyšování platu. Neférové jednání při odchodu z pozice (nebylo umožněno čerpání dovolené), zatajení důležitých informací o formě vyplácení bonusů - nebyly vyplaceny, nezájem HR o rozvoj zaměstnanců, nemožný work-life balance - zával práce. Nepříjemné jednání při poukázání na nižší pracovní nasazení jiných kolegů.
- benefity, sick days, HO
- kolegové a týmová práce
- relativně dobré platové ohodnocení
- moderní kanceláře s vybavenou kuchyňkou
- neférová a neupřímná komunikace ze strany managementu
- permanentní podstav a z toho plynoucí přetížení zaměstnanců
- z důvodu pracovního přetížení téměř neexistoval work-life balance
- špatné a matoucí rozdělení pracovních rolí jednotlivých zaměstnanců
- extrémní byrokracie a komplikované procesy, které znemožňovaly zavést jakékoliv změny a znepříjemňovaly výkon práce
- nulové ocenění a motivace kvalifikovaných zaměstnanců
Je skvělé být sám svým pánem a přesto využívat podpory většiny kolegů, využívat skvělého vzdělávání od firemních doktorů i celosvětových kapacit, učit se od těch nejlepších v oboru. Je skvělé, že jste odměněni podle odvedené práce a to vždy poctivě. Skvělý je i marketingový plán a celková koncepce a vývoj firmy, produktů i vzdělávání.
Zaujala / nezaujala vás firma Herbalife Czech Republic s.r.o.?
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?