Partners Financial Services, a.s.

Činnosti zástupců pojišťovny a makléřů

Velice přátelská atmosféra, skvělí kolektiv lidí.
Peníze navíc by neublížili :-) Jinak bych toho moc neměnila
Napsáno:květen 2018

Snaha poskytovat férové finanční poradenství s důrazem na spokojenost zákazníků.
Manažeři a ředitelé by měli mít více pokory a úcty k podřízeným.
Napsáno:březen 2018

Dbal o vysokou firemní morálku, umožňoval průběžně školit zaměstnance.
Absolutní většina zaměstnanců pracovala na ŽL, všechny potřeby si museli zajistit z vlastních prostředků (telefony, provoz kopírek, vlastní počítač ap.), plat se odvíjely pouze z provizí, neměl žádnou pevnou část.
Napsáno:září 2017

Možnost budovat dlouhodobé podnikání. Jasná dlouhodobá vize. Transparentní podmínky pro všechny. Velká koncentrace ambiciozních lidí. Možnost výběru svého projektu na kterém chci pracovat. Náročné začátky ale když to člověk překoná, tak se práce stává i koníčkem.
Genrální ředitel odpiví na emaily obratem, takže když mě něco napadne, tak mu to rovnou píšu. :-)
Napsáno:listopad 2017

Pomoc vedoucího v odborných záležitostech.
Nebyla jsem zaměstnanec, nýbrž OSVČ. Základním problémem je neustálé shánění nových kontaktů a klientů, dále časová náročnost. Jeden víkend v měsíci školení mimo Prahu, které jsme si platili, dvě další neděle od 13 do 18 hod. školení v kanceláři.
Napsáno:březen 2017

co oceňuji je fajn parta lidí, ale to nestačí normální nic extra, ale byli stravenky, Multi sport, jednou týdně oběd na firmu, příspěvek na důchodové či zvýhodněné paušály na telefony naučila jsem se co jsem potřebovala
ani nevím když jsem nastupovala bylo mi sděleno, že pokud někomu něco nejde, zkusí štěstí na jiném projektu neplatí to při mém nástupu skvělý vedoucí lidský, kamarádský a vždy se vším pomohl - byl odejit a místo něj přišla jiná paní a ta mi milostivě smlouvu neprodloužila, tedy toto mě při nástupu ani omylem nenapadlo, nevím asi jsem se jí nelíbila, nebo měla jiný problém. Ambiciózní pravý opak předchozího vedoucího. Nikomu bych doporučení na práci nedala.
Napsáno:leden 2024

Z mého pohledu společnost nabízí kvalitní zaškolení. Benefity jsou velmi dobré. V oblasti profesního života Vám tady mají co nabídnout a vy tím kariérně můžete růst. Naučil jsem se tu spousty nových věcí. Pro mě byl a vždy bude velmi důležitý i kolektiv lidí, se kterými jsem ve styku a za sebe mohu říct, že tady si nikdo na nic nehraje a umíme si vzájemně pomoc.
Napsáno:srpen 2023

Flexibilní pracovní doba Příjemný kolektiv i vedoucí Na všem se šlo domluvit
Akvizice novych klientů Telefonování
Napsáno:červenec 2023

Časová svoboda, podnikatelské prostředí, neomezený příjem, možnost vybudovat si vlastní tým a vlastní firmu, špičkové zázemí v porovnání se zbytkem českého trhu
Přístup klientů Oblast náročná na vzdělání a vlastní rozvoj
Napsáno:květen 2023

Nastoupila jsem u Partners na centrálu už před lety a teď jsem tu 6 rokem. Specializuji se na klientský servis Partners, takže mým cílem jsou spokojení klienti. Já tu mám velice ráda dynamiku a neformální prostředí, vstřícnost a flexibilitu i atmosféru kterou firma nabízí. I s dětmi se dá vše spojit tak, abych na plno fungovala.
Napsáno:květen 2023
Zaujala / nezaujala vás firma Partners Financial Services, a.s.?