Mnoho firemních benefitů, akcí. Dovolené v zahraničí. Skvělá atmosféra v rámci porad. Vždy zajímavé programy v rámci porady, večírků. Nejvíce jsem spokojená se svým týmem, nadřízeným.
Na práci v Benefit Investment jsem narazil náhodou přes mého spolužáka, který mi doporučil tuto firmu, protože pomáhá lidem. Ano pomáhá lidem a to byl ten hlavní důvod, proč jsem se rozhodl pro tuto společnost!
Benefit a pracovníci firmy se starají o zajištění svých klientů a pomáhají svým klientům s řešením složitých situací, když nastane pojistná událost a chrání tak jejich finanční zdraví. S prací jsem velmi spokojený a práci v Benefitu mohu jen doporučit.
Jsou to dva roky i s cestou, co jsem nastoupila do Benefitu a nemůžu vynachválit. Před nástupem jsem nevěděla o financích a pojištění skoro nic a během dvou měsíců dokáží naučit všechno! Skvělý individuální přístup. Navíc se dbá i na určení cílů a přání a na jejich splnění a to mě k té práci motivuje ještě mnohem více! Verča :)
U této firmy máme ještě 19 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?