Půlroční setkání společnosti.
Benefit investment a.s. image 2
Benefit investment a.s. image 3
Benefit investment a.s. image+5

Benefit investment a.s.

Činnosti zástupců pojišťovny a makléřů

Přátelské prostředí, profesionální přístup a 100% podpora.
Nic mě nenapadá.
Napsáno:listopad 2023

Tato firma je zatím to nejlepší, co mě u mého osobnostního rozvoje potkalo. Plánování času, efektivita, profesionální přístup a velká opora v nadřízených zajišťuje kvalitní start každého cílevědomého člověka. Benefit k tomu je velmi slušné platové ohodnocení, které je navíc i velkou motivací. Doporučila bych každému, kdo chce od života něco víc :)
Napsáno:prosinec 2023

Do Benefitu jsem se dostal v podstatě náhodou, a nelituju ani jediného dne co jsem ve firmě. Sice je to občas náročnější, ale díky Benefitu se mi změnil život o 100% k lepšímu. Kdo má chuť a sílu změnit svůj život, nadřízení a kolegové v Benefitu mu to velmi rádi umožní. Chci vyzdvihnout přístup svého vedoucího, který mi pomáhá jak v profesním, tak i v osobním životě, což jsem doposud v jiné firmě nezažil. Pracovat v Benefitu je obrovská příležitost, parta super lidí, se kterými zvládnete nejen pracovní situace, ale užijete si spolu spoustu zábavy na firemních akcích, které jsou jedním slovem velkolepé. Kdo nezažil, nepochopí.
Nic mě nenapadá
Napsáno:prosinec 2023

Vše mě naučili, nemusel jsem v ničem tápat, člověk získá jistotu hned od začátku, navíc kariérní struktura je úplně transparentní a nastavená tak, aby se člověk reálně posouval. V době, kdy jsem nastupoval, jsem to bral s rezervou, ale zpětně musím říct, že tahle práce zkvalitnila život mě i celé mé rodině. Když navíc člověk vidí, že podobně jsou na tom i kolegové, pracovat zde je opravdu radost.
Nic.
Napsáno:listopad 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti Benefit investment a.s.?
Pružná pracovní doba. Karierni růst. Nadstandardní odměňováni. Dobrý kolektiv.
Napsáno:únor 2024

Pracuji zde už přes 10 let. Benefit je neskutečně progresivní firma, která roste každým rokem. Pro své spolupracovníky dělá opravdu maximum co se týče podpory. Jak už název napovídá, tak v Benefitu máme spousty benefitů. A peníze nejsou tím jediným benefitem spolupráce s firmou. Určitě bych neměnil a všem doporučuji, protože díky Benefitu jsem se posunul jak osobnostně, tak finančně tam, kam jsem nikdy nemyslel, že se dostanu.
Aktuálně ne. Jednou za čas se objeví věc, která by se dala zlepšit, ať už v rámci firemního intranetu, firemních akcí, celkového systému práce. Jenže, než mi daná věc začne vadit, tak ji vedení vyřeší. Vedení Benefitu je neuvěřitelně kompetentní k tomu progresivně posouvat firmu dál a dál, a vždy aktivně řeší vše tak, ať je vše pro spolupracovníky naprosto TOP. Takže ve zkratce - nejsem vůbec s ničím nespokojený.
Napsáno:únor 2024

Příjemné pracovní prostředí, super kolektiv, velkolepé večírky, teambuildingy, společné obědy, příspěvek na dopravu, příspěvek na stravu a mnoho dalších benefitů.
Nic mě nenapadá.
Napsáno:říjen 2023

Přátelský a mladý kolektiv, včetně vedení firmy, který dokáže pomoci. Možnost rozvoje osobnosti a profesního růstu. Pravidelné společné firemní obědy, celofiremní a teambuildingové akce, které vždy předčí mé očekávání.
Nějaké drobnosti se najdou, ale ve výsledku to jsou zanedbatelné věci.
Napsáno:říjen 2023

Možnost osobnostního rozvoje a příležitost profesního růstu. Přátelský kolektiv a příjemné pracovní prostředí (klimatizované moderní kanceláře zařízené pro maximální pohodlí pracovníků). Spousta zajímavých benefitů včetně pravidelných společných obědů a firemních akcí s pestrým programem. Oceňuji především lidský přístup a vím, že se mohu na své nadřízené spolehnout.
Větší pracovní nasazení.
Napsáno:říjen 2023

Zázemí kanceláří - máme vše co potřebujeme a na co si vzpomeneme (káva, čaj, mléko - celkově zázemí kuchyňky je TOP), vč. čističek vzduchu, ventilátory, klimatizace aj. Zájem o zaměstnance a jejich rozvoj. Pružná pracovní doba a možnost přizpůsobení se chodu rodiny a pracovních povinností. Úžasné teambuildingy a firemní akce v TOP režimu, vč. akcí pro rodiny a děti.
Ocenění na konci roku - navrhuji vyšší benefity, 13-tý plat apod.
Napsáno:říjen 2023
Zaujala / nezaujala vás firma Benefit investment a.s.?