Na mém pracovišti je dostačný prostor pro pacienta
Vedení nemá pojem o pracovní nápni,natož to ocenit
Prostedí pracovište, vybavení především
Řešní problému, tohle vsoukromém sektoru neexistuje, vše se řeší co nejrychleji.Zde buhužel.
téměř nemožné skloubení osobního života s pracovním, nedostatek personálu, na úroveň odbornosti práce nedostatečné finanční ohodnocení, absence nemocniční školky/jeslí
V poslední době mě potěšila nabídka zájmových aktivit pro zaměstnance - prohlídka nemocnice, přednáška o brněnském podzemí a ostatní nabídka z Akademie u sv. Anny. Také nabídka stravování je výborná.
Oceňuji rozvojovou strategii nemocnice i postupné vyrovnávání mezd s ostatními nemocnicemi, přátelskou a otevřenou atmosféru v komunikaci s vedením nemocnice a samozřejmě vysokou kvalitu poskytované péče, za kterou nás naopak oceňují naši pacienti.
Detaily by se našly...ale jsou to spíše situační záležitosti.
Zaujala / nezaujala vás firma Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně?