Vítejte v BTL!
Vítejte v BTL!
S úsměvem jde všechno lépe.
S úsměvem jde všechno lépe.
Spolupráce a sdílení si know-how.
Spolupráce a sdílení si know-how.
Náročné úkoly+9

BTL Medical

Vývoj a výroba lékařských přístrojů

Jsme česká technologická společnost s vlastním R&D, výrobou a distribuční sítí. Naším posláním je vyvíjet nejmodernější zdravotnické přístroje pro kardiologii, fyzioterapii a estetickou medicínu, které pomáhají zlepšovat kvalitu života lidí na celém světě přes 30 let. Baví nás nejnovější technologie a s každým naším produktem posouváme hranice možného. Rádi u nás přivítáme talentované kolegy, kteří naše cíle přijmou za své a budou naši budoucnost vytvářet spolu s námi.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.
Inovace bez kompromisů

V BTL věříme, že technologie mají moc měnit svět. Vyvíjíme, vyrábíme a dodáváme špičkové zdravotnické přístroje – a to bez kompromisů. Sázíme na vlastní výzkum, rychlost rozhodování a nápady. Jsme česká firma s globálním přesahem, která drží vývoj pevně ve svých rukou.

image 1

Kultura, která není jen na papíře

Naše kultura stojí na důvěře, férovosti a přirozeném respektu. Každý tu má prostor růst a ovlivňovat věci. Míra autonomie je vysoká, hierarchie minimální. Komunikujeme na rovinu a pomáháme si. Tykáme si napříč celou firmou a i přes naši velikost zůstává přátelská atmosféra něco, co si chráníme.

Česká firma, světový dosah

Začínali jsme jako malý tým s velkou vizí. Dnes působíme ve více než 85 zemích a naše produkty používají miliony lidí po celém světě. Výrobu máme v Benešově u Prahy i Plovdivu a kromě toho jsme vybudovali několik vývojových center v zahraničí. Hlavní vývoj ale zůstává doma – v našem pražském R&D. BTL je důkazem, že i z Česka se dá měnit svět.

image 1

Lidi jsou náš největší asset

Úspěch BTL stojí na lidech. Na těch, kteří se nebojí přijít s nápadem, převzít odpovědnost nebo zkusit jinou roli, když jim ta původní nesedne. Umíme dát prostor a důvěru, protože víme, že právě to spouští růst. Nehledáme perfektní CV, ale energii, chuť učit se a dělat věci naplno.

image 1

Výroba, která drží kvalitu v našich rukou

Naší velkou výhodou je, že si spoustu věcí vyrábíme sami. Díky tomu máme kontrolu nad kvalitou i celým procesem. V Benešově máme stabilní zázemí, výbornou dostupnost a férové podmínky, které přizpůsobujeme lidem tak, aby jim práce dávala smysl.

image 1

Zaujala / nezaujala vás firma BTL Medical?