V BTL věříme, že technologie mají moc měnit svět. Vyvíjíme, vyrábíme a dodáváme špičkové zdravotnické přístroje – a to bez kompromisů. Sázíme na vlastní výzkum, rychlost rozhodování a nápady. Jsme česká firma s globálním přesahem, která drží vývoj pevně ve svých rukou.

Naše kultura stojí na důvěře, férovosti a přirozeném respektu. Každý tu má prostor růst a ovlivňovat věci. Míra autonomie je vysoká, hierarchie minimální. Komunikujeme na rovinu a pomáháme si. Tykáme si napříč celou firmou a i přes naši velikost zůstává přátelská atmosféra něco, co si chráníme.

Začínali jsme jako malý tým s velkou vizí. Dnes působíme ve více než 85 zemích a naše produkty používají miliony lidí po celém světě. Výrobu máme v Benešově u Prahy i Plovdivu a kromě toho jsme vybudovali několik vývojových center v zahraničí. Hlavní vývoj ale zůstává doma – v našem pražském R&D. BTL je důkazem, že i z Česka se dá měnit svět.

Úspěch BTL stojí na lidech. Na těch, kteří se nebojí přijít s nápadem, převzít odpovědnost nebo zkusit jinou roli, když jim ta původní nesedne. Umíme dát prostor a důvěru, protože víme, že právě to spouští růst. Nehledáme perfektní CV, ale energii, chuť učit se a dělat věci naplno.

Naší velkou výhodou je, že si spoustu věcí vyrábíme sami. Díky tomu máme kontrolu nad kvalitou i celým procesem. V Benešově máme stabilní zázemí, výbornou dostupnost a férové podmínky, které přizpůsobujeme lidem tak, aby jim práce dávala smysl.