Senzační kolektiv na našem oddělení. Hezké pracovní prostředí - když pracujete na nové budově.
Pro vedení firmy jste pouze strojek na peníze. Ideálně by chtěli, ať si zařídíte živnost a fakturujete, aby se s vámi mohli kdykoli rozloučit. Ideálně kdyby jste pak na zavolání opět nastoupili. Moto vedeni firmy je “lidi je jak sračxk”.
Těší nás pochvala za pracovní prostředí. Je pravda, že podmínky na nové budově jsou lepší – bereme je jako měřítko úrovně pro celou firmu a postupnými kroky se snažíme o pozitivní změnu na všech pracovištích. Poznámka o „strojku na peníze“ nás mrzí a vnímáme ji jako nefér, moto určitě nesedí. Rozhodně stojíme o nové kolegy, spíš se domníváme, že lidí je nedostatek a stojíme o každého, kdo by se chtěl přidat a zajímaly ho projekty, na kterých pracujeme.
náplň práce, která mě bavila
kolegové nejen v mém oddělení
Základní benefity - 25 dní dovolené, stravenkový paušál a příspěvek na penzijní připojištění
Nízká mzda, která se v průběhu doby trvání prac. poměru nenavyšuje
Není vítaný home office
Nedocenění loajálních a dlouhodobých pracovníků (již specialistů na svých pozicích)
Neférové (i neetické) jednání zaměstnavatele
Práci v týmu mladých lidí
Pracuje tam spousta mladych absolventu po skole i bez praxe. Je to vhodne na rozjezd a zauceni.
nízké platové ohodnocení
někde se dávají třinácté platy, tady dostanete na vánoce poděkování, balík kapesníků, kalendář a k tomu nějakou zbytečnost ( deka, podložka pod zadek )
Zaujala / nezaujala vás firma AUFEER DESIGN, s.r.o.?