Biano je startup, takže pokud chcete dělat věci navíc, máte tu možnost a pro jakýkoliv posun (pozice/plat) je to vyžadováno. Samotný produkt je super, IT oddělení na jedné z nejlepších úrovní, dobrá dostupnost kanceláří v Karlíně. Na určité pozice se nabírá i úplně bez zkušeností. Nápady jsou vítány, nicméně nejsou často vyslyšeny ani při podložení zpětnou vazbou.
Hodně záleží na jakém oddělení pracujete. Někdo musí sedět v kanceláři 4/5 dní, někdo nemusí přijít ani jednou za týden, i když sedět v kanceláři není potřeba. Platy se zde v podstatě nezvyšují a když už, je dobré to mít potvrzeno černé na bílém. Základním zádrhelem je zde komunikace mezi odděleními - např. změny produktu nejsou v souladu s požadavky klientů. Obecně je zde na prvním místě finální zákazník, nikoliv spolupracující klienti - obchody. Nicméně toto se nedotýká všech oddělení.
Napsáno:březen 2023

Jsem velmi spokojena s Biano a prací pro tuto skvělou společnost, která si váží svých zaměstnanců. Skvělí lidé s ambiciózními nápady.
Napsáno:červenec 2022

Velmi mě baví firemní vize, za kterou jdeme. Díky ní není práce rutinní, protože stále vyvíjíme nové věci, automatizujeme ty staré a pro každý dobrý nápad se vždy najde prostor k jeho otestování nebo uskutečnění. Velmi oceňuji práci s lidmi, kteří jsou stejně nadšení jako já a chtějí budovat jedinečný produkt. Vždy jsem si vážila prostředí, kde člověk může říct svůj názor, dát feedback na to, co nefunguje správně, a které lidem dává možnost růst, pokud chtějí a proaktivně usilují o to, aby se firma posunula dál.

Práci v mezinárodním prostředí
Biano se v tento moment nachází na 7 trzích a plánuje další růst. Týmy všech zemí spolu sedí pospolu v kancelářích v Praze a v Liberci.
Napsáno:únor 2022

Uzasni ludia a kultura Medzinarodny tym a moznost zlepšenia sa v cudzich jazykoch Super produkt, technológie a inovácie Dynamicke a pestré prostredie Skvely office v dobrej lokalite Benefity (multisportka, jazyky, obcerstvenie v office, eventy, teambuildingy)
Moznosti kariérneho a osobného rozvoja - prilis velky doraz na hard skills Platobne ohodnotenie Chýbajúci botom-up management Miskomunikacia medzi oddeleniami, ale aj s manažmentom

International team Priateľská atmosfera Ľudskosť a mimopracovne team aktivity

Práci v mezinárodním prostředí
Pretoze team a produkt su International
Napsáno:duben 2023

Extra aktivní a akční přístup prakticky ke všemu.
Napsáno:duben 2023

Jsem velmi spokojená s tím, jak mohu svobodně skloubit pracovní režim s osobním životem. Můžu pracovat často na dálku a mám dost času na dokončení všech svých projektů.
Nic mě nenapadá.

Příležitost využít cizí jazyky
Každý si může procvičit jak znalost angličtiny, tak se zdokonalit v dalších cizích jazycích, jako je portugalština, maďarština, rumunština atd.

Neformální pracovní atmosféru
V našich týmech panuje velmi uvolněná atmosféra a na týdenních poradách probíráme i aktivity mimo pracoviště.
Napsáno:prosinec 2022

S důvěrou, flexibilitou a možností růstu. A taky se skvělými kolegy!
Nic mi nechybí.
Napsáno:listopad 2022

Každý tu má hlas, může se jakkoli realizovat. Kolektiv je přátelský, s vedením lze všechno řešit, je to skvělá rostoucí společnost a je radost tu pracovat.
Ne
Napsáno:červenec 2022

U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Biano s.r.o.?