Biano je startup, takže pokud chcete dělat věci navíc, máte tu možnost a pro jakýkoliv posun (pozice/plat) je to vyžadováno. Samotný produkt je super, IT oddělení na jedné z nejlepších úrovní, dobrá dostupnost kanceláří v Karlíně. Na určité pozice se nabírá i úplně bez zkušeností. Nápady jsou vítány, nicméně nejsou často vyslyšeny ani při podložení zpětnou vazbou.
Hodně záleží na jakém oddělení pracujete. Někdo musí sedět v kanceláři 4/5 dní, někdo nemusí přijít ani jednou za týden, i když sedět v kanceláři není potřeba. Platy se zde v podstatě nezvyšují a když už, je dobré to mít potvrzeno černé na bílém. Základním zádrhelem je zde komunikace mezi odděleními - např. změny produktu nejsou v souladu s požadavky klientů. Obecně je zde na prvním místě finální zákazník, nikoliv spolupracující klienti - obchody. Nicméně toto se nedotýká všech oddělení.
Velmi mě baví firemní vize, za kterou jdeme. Díky ní není práce rutinní, protože stále vyvíjíme nové věci, automatizujeme ty staré a pro každý dobrý nápad se vždy najde prostor k jeho otestování nebo uskutečnění. Velmi oceňuji práci s lidmi, kteří jsou stejně nadšení jako já a chtějí budovat jedinečný produkt. Vždy jsem si vážila prostředí, kde člověk může říct svůj názor, dát feedback na to, co nefunguje správně, a které lidem dává možnost růst, pokud chtějí a proaktivně usilují o to, aby se firma posunula dál.
Work in an international environment
Biano se v tento moment nachází na 7 trzích a plánuje další růst. Týmy všech zemí spolu sedí pospolu v kancelářích v Praze a v Liberci.
Uzasni ludia a kultura
Medzinarodny tym a moznost zlepšenia sa v cudzich jazykoch
Super produkt, technológie a inovácie
Dynamicke a pestré prostredie
Skvely office v dobrej lokalite
Benefity (multisportka, jazyky, obcerstvenie v office, eventy, teambuildingy)
Moznosti kariérneho a osobného rozvoja - prilis velky doraz na hard skills
Platobne ohodnotenie
Chýbajúci botom-up management
Miskomunikacia medzi oddeleniami, ale aj s manažmentom
Pleasant work environment
International team
Priateľská atmosfera
Ľudskosť a mimopracovne team aktivity
Jsem velmi spokojená s tím, jak mohu svobodně skloubit pracovní režim s osobním životem. Můžu pracovat často na dálku a mám dost času na dokončení všech svých projektů.
Nic mě nenapadá.
Opportunity to use foreign languages
Každý si může procvičit jak znalost angličtiny, tak se zdokonalit v dalších cizích jazycích, jako je portugalština, maďarština, rumunština atd.
Informal work atmosphere
V našich týmech panuje velmi uvolněná atmosféra a na týdenních poradách probíráme i aktivity mimo pracoviště.
Každý tu má hlas, může se jakkoli realizovat. Kolektiv je přátelský, s vedením lze všechno řešit, je to skvělá rostoucí společnost a je radost tu pracovat.
There are 2 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?