Velmi špatná komunikace mezi nadřízenými a operátory. Na jasnou otázku směrem k vedení nepřijde žádná nebo vyhýbavá odpověď. Velmi špatné plánování a organizace práce. Operátor je zodpovědný za všechno za nnefunkčnost stroje, za nedostatek komponentu, materiálu. Nikoho nezajímá z jakého důvodu se nevyrábí jelikož operátor nemá z čeho vyrábět popřípade často je nefunkční stroj. V tom případe přichází na radu mop a kbelík a vytírá se již vytřené. Z toho důvodu časté přesčasy v sobotu i v týdnu. Operátori mají zákaz mezi sebou komunikovat a to i když se nevyrábí.. Velké psychické napětí na pracovišti. Nehledaj se príčiny a neodstraňují chyby na strojich ale hledají se chyby v operátorech.
Bohužel jsem byla nespokojená s ničím a nikomu nedoporučuji tuhle firmu vyhazuji na úkor toho jaký jste hubený. Mladý nikdo jim není dost dobrý přijmou vás a pak výš vyhodí ve Skušebni době mě ta práce bavila byla jsem z ní nadšená a pak taky rychle sklamana Radim dobře nikdo tam nechoďte
Spokojenost na místě. Čistější fabriku jsem ještě neviděla. Sice často uklizíme, ale má to něco do sebe. Co se kolegú a vedení výroby týče, vše ok.
Chybí stelaci, když stroje nejedou. Díky tomu na nás operátory, jisty pan P kouká, jako bychom mu snědli oběd. Dále malé šatny. Problém se prevlect, aniž bychom někomu nedali loket.
Pracovní prostředí je čísté a nové. Kolegové jsou v pohodě. Práce není vůbec špatná.
Najdou se tu neféroví nadřízený a i naopak féroví nadřízený...kteří vám rádi pomůžou se vším a vysvětlí cokoliv se práce týká.Tím mám namysli J.G., je ochotný vše vysvětlit a vyřešit.Jsou malé šatny, nedá se tam vůbec převlékat. Organizace plánování výroby , nemá žádný řád je to chaos. Plat máte stejný jako ostatní - ať nastoupíte a neumíte nic, jako ten kdo tam je déle a umí co umí!
Zaujala / nezaujala vás firma BWI Czech Republic s.r.o.?
U této firmy máme ještě 13 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?