Naše prosluněná terasa
Můžes si zasportovat
Vzdělávání a rozvoj je pro nás hodnota
Vzdělávání a rozvoj je pro nás hodnota
Práce v mezinárodním prostředí+9

Zebra Technologies CZ s.r.o.

Výroba čteček a tiskáren čárových kódů, mobilních počítačů a RFID

Jsme leader na světovém trhu v oboru tisku a skenování čárových kodů. Vytváříme nové technologie, které našim zákazníkům přináší větší viditelnost, konektivitu a chytrá řešení pro jejich byznys – nabízíme softwarová i hardwarová řešení, inteligentní automatizace, robotiku či strojové a počítačové vidění. Zebra zaměstnává vice než 10.000 zaměstnanců ve více než 54 světových lokalitách. Zebra staví na důvěře, osobním růstu, týmové práci a inkluzivní kultuře.

cooperative environment, drive to common goal, very strong people and development focused culture, management cares and is empathetic
typical corporate weaknesses: rigid processes of other depts, differences in culture throughout an organization
Napsáno:prosinec 2023

- mladý multikuturní a přátelský kolektiv - aktivní využití cizích jazyků - možnost karierního růstu - možnost pracovat na jiném oddělení (výběr pracovních pozic z vícero odvětví) - slušné platové ohodnocení a řada benefitů
- obecné nevýhody nadnárodní korporace - občas vyšší fluktuace zaměstnanců a tedy nutnost zaučovat nové kolegy a z toho plynoucí větší nároky na stávající zaměstnance

Zebra poskytuje komplexní úvodní školení, nové zaměstnance zaučuje dle svých potřeb. Pro většinu pozic je nezbytná dobrá znalost cizích jazyků, především ANJ coby firemního jazyka. Důležité jsou samozřejmě i základní pracovní návyky jako zodpovědnost, pracovitost a spolehlivost.

Práci v týmu mladých lidí
Zebra zaměstnává jak mladé lidi po dokončení studia, nebo i při studiu, ale pracují tam i starší "matadoři". Věkový průměr je spíše nižší, ale může se lišit v závislosti na oddělení / týmu.
Z oddělení:Zákaznická podpora

Brno Fun Team

Brno Sports Team

Brno Sports Team

Odpoledne na terase+9

Skvely tym profesionalnich a schopnych lidi ochotnych pomoci, dodrzovani zakoniku prace
Provest komplexni srovnani mnozstvi a obtiznosti prace a vyse platu na ruznych oddelenich, v soucasnosti to nekoresponduje
Napsáno:květen 2018

Mám dobrého direct manažera, který je velmi férový, stojí o upřímný feedback a opravdu se snaží, abychom byli v práci spokojení.
Platy by mohly být vyšší. Kompetitivnější mzdy by umožnily v současné konkurenci najímat lepší zaměstnance.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:únor 2018

Jak by mi to sedlo ve společnosti Zebra Technologies CZ s.r.o.?
Ferovy pristup v ramci tymu, dobre ohodnoceni a mnoho benefitů
Méně byrokracie, ale ta bohužel ke korporátním firmám patří
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:září 2017

Dodržování pracovní doby, podpora nadřízeného při řešení pracovních úkolů, benefity - závodní jídelna a jazykové kurzy
podmínky pro udělení ročního bonusu, jazykové kurzy v pracovní době, občasná možnost home office i pro řadové zaměstnance, dávat smlouvy na dobu neurčitou
Napsáno:červen 2017

Možnost rozvoje Využití jazyka Networking Firemní kultura Spokojení zaměstnanci
Napsáno:květen 2025

Zebra je velka firma, kde je mnoho moznosti ako sa zlepsit a vyvijat. Ja som menila poziciu uz niekolkokrat a vzdy som sa hrozne vela naucila. Firma dava moznost rast a rozvijat sa. Kolegovia su skvali, radi pomozu a celkovo moc dobre vybrati, takze prostredie je priatelske. Sefovia su fajn, ale zalezi od oddelenia, ja som mala celkom stastie, takze nemozem povedat nic negativne. Benefity su moc fajn, tak isto ako plat. Len treba vediet vyjednavat, plat sa zvysuje na zaklade hodnotenia a z maleho zakladu dobre nerastie. Ale inak je praca zaujimava.
Niekedy je prilis vela prace, nadcasy sa daju vyberat, ale ak sa dostanete do oddelenia, kde je podstav uz normou, je lahke skoncit bez akehokolvek volneho casu s velkym mnozstvom nadcasou.
Napsáno:březen 2024

Je to súper prostředí, vynikající team, flexibilita vůči prace z domová. Když ide o práce z kancľu tak je to hezký, moderně, v centre Brna
Je to korporat - tak člověk to musí pochopiť.
Napsáno:listopad 2023

Moznost vzdelavani a Certifikace hrazeno firmou Moznost zmenit prac.pozici po 6 mesicich Moznost karierniho rustu Prispevek na PP a ZP Referral bonus pri doporuceni a naboru zamestnance (po uplynuti jeho zkuseni lhuty)
- Vyse platu stavajicich zamestnancu je velmi podprumerna a firma nereaguje adekvatne na rust cen a inflace v CR - napr. Projektovy manager II. si u konkurencni firmy muze rict o temer 15k hrubeho vice, a je to realne, proto je po par letech vhodne uvazovat o zmene zamestnavatele, pro udrzeni adekvatniho ohodnoceni za vase usili a cas. - na nasi evropskou firemni kulturu prilisna amerikanizace - s oblibou vam casem pridavaji zodpovednosti nad ramec vaseho pracovniho postu, protoze vas chteji mit za levno - proto je dobre se nebat a o povyseni ci pripadne pridani si rict zavcas
Napsáno:duben 2022

Zaujala / nezaujala vás firma Zebra Technologies CZ s.r.o.?