Atmosféra špatná, lidé nespokojení s výši svého výdělku, všeobecná otrávenost. Diskuze s vedením, on je to spíše monolog, to je věc o kterou opravdu člověk nestojí, dlouho se z toho vzpamatovává. Těžko říct, jestli je vedení tak mimo realitu díky slizkému managmentu nebo si žije svůj svět. Firmě se nedá věřit - doporučuji vše, co vám dá podepsat, pořádně prostudovat. Co je řečeno ústně, tam je jistota, že splněno nebude.
Výroba je garážovým stylem, žádné sofistikované věci.
Kolegové jsou fajn, ale pouze ty bez funkce, s funkcí mají jedno pojidlo, indulonu a všeho schopnost.
Velké množství šikovných lidí firmu v poslední době opustila a je otázkou, kdy už to nevydrží i zbytek a půjde také.
Pokud to shrnu, nenastupujte do firmy, kde vám vedení neodpoví ani na pozdrav, protože mu prostě zato nestojíte, kde budou s vámi zametat, jako by byla nějaká krize a vy jste neměl na výběr. Vezměte jakoukoliv nabídku z těch x, které jistě máte a utíkejte, ani se neohlížejte. Jo a o žádné benefity nepřijdete, tady prostě nejsou:-D.
Parta kolegů, co management donutil držet při sobě, kamarádství, co vydrželo i po odchodu...
Vrcholový management na svém místě, který ví, co chce. Bohužel bez špetky soucítění se
zaměstnanci, nechápající současný trend v odměňování a bonusech. S
neskutečnou smůlou ve výběru vedoucích pracovníků, kteří jsou naprostí
diletanti. Do jednoho. Neustálé klamání ve firmě. Nucení do přesčasů. Pravidelný odchod zkušených spolupracovníků, s
náhradou naprostého průměru a podprůměru. Hrobaři lidského potenciálu...
Změnil bych vedení, pokud je každý druhý "top Managment" tak je něco špatně.
A hlavně aby si vedení začalo uvědomovat že jim dělají vejplatu dělnící, konstruktéři a technologové.
Bohužel si nelze cenit naprosto ničeho, chování firmy je nepřijatelné a všem zájemcům o dobře vypadající pracovní nabídky doporučuji projít okolo této firmy velkým obloukem.
Firma odmítá jakkoli ohodnotit práci zaměstnanců. Většinou zde lidé zůstanou jen několik měsíců, nestíhám si ani zapamatovat jména kolegů.
Firma má stabilní místo na trhu a výkyvy ekonomiky se jí příliš nedotýkají. Možnost seberealizace a kariérního postupu. Zaměsdtnavatel ochotný vyjít vstříc individuálním potřebám (homeoffice, pracovní doba). Náročná práce je slušně ohodnocena.
Někdy se nedaří sehnat kvalifikované pracovníky na některé pozice
FPC je ideální firma pro lidi, kteří nad svou prací přemýšlí, rádi inovují a aktivně se zapojují se do kolektivu, který táhne firmu kupředu. Každý takový zaměstnance má ve firmě dostatek prostoru k uplatnění svých myšlenek a nápadů a za svoji aktivitu je patřičně oceněn.
FPC naopak není firma pro ty, kteří svou pasivitu rádi schovávají ve velkém kolektivu korporátu. Jsou zde příliš na očích a nejsou ve firmě spokojeni.
Příjemná atmosféra rodinné firmy, kolegiální vztahy na pracovišti. Firma si pracovitych lidí všímá a dále je rozvíjí. Čisté a příjemné prostředí ve výrobě.