Schlieger, s. r. o.

Obnovitelné zdroje energie

Poznal jsem zde super lidi , musím říct že mi firma změnila život , do práce nechodím jen kvůli penězům ,ale hlavně kvůli lidem je zde sranda a jsem zde opravdu rád .
každá firma má svoje pro i proti to je normální , motivací pro mě je že se pracuje na zlepšení a vidím výsledky .

Možnost kariérního postupu
Protože je to firma na vzestupu , za poslední 3 roky vyrostla 10x . V managmentu firmy jsou mladí lidé kteří mají open mind .

Práci v týmu mladých lidí
Ve Schliegeru pracuje vetšina mladých lidí okolo 30 let , je to mladá energická společnost která se nebojí čas od času zábavy :-)
Napsáno:duben 2021

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Flexibilní pracovní doba
Napsáno:listopad 2020

Defakto s ničím
Skoleni skoro žádné, slíbené veci nedodrzeli. Interní jednání firmy na bodu mrazu, neprehlednost, jeden tvrdil to a druhy zase toto. Vudci klientům neprofesionální jednání, neplnění terminu, smlouvy jednostranné...hruza
Napsáno:říjen 2020

Pracoval jsem na živnostenský list. Špatná komunikace směrem k zákazníkům. Nedodržování termínů.
Komunikaci, servis, dodací lhůty.
Napsáno:červen 2017

- Možnost rychlého růstu v mezinárodně působící společnost. V rámci online marketingu operujeme s jedním z největších rozpočtů v ČR (desítky mio měsíčně). - (Nejen) marketingový tým se skládá z expertů ve svém zaměření, takže za sebou vidíte odvedenou práci se skvělými výstupy. - Vedení i zaměstnanci zde i navzdory velikosti firmy udržují vysoké tempo a drive. Stále se vymýšlí, co udělat navíc a každý smysluplný nápad se velice rychle implementuje. - Když vás baví, co děláte a děláte to dobře, ve Schliegeru to ocení. Finančně i v rámci pravomocí. Prošel jsem několika firmami a Schieger je zatím nejlepší ve všech ohledech!
Napsáno:červen 2024

skvělý tým kolegů možnost realizace nápadů seberealizace praci si organizuju podle sebe fungujeme v týmu a vycházíme si vstříc vzájemně se respektujeme
no zlepšila bych WC :)
Napsáno:leden 2024

Chuť posouvat věci a procesy kupředu
Lepší komunikace napříč firmou
Napsáno:červen 2023

Mohu si svůj čas naplánovat jak potřebuji. Finanční hodnocení závisí pouze na mě. S kolegy i nadřízeným se mi komunikuje více než dobře.
Daly by se podniknout určité kroky, aby byl obchod příznivější pro klienta - tím pádem i pro obchodníka.
Napsáno:červen 2023

S kolektivem ve kterém pracuji. Podporuje mě v práci a pomáhá se mi zorientovat v některých věcech, se kterými ještě nemám zkušenosti.
Komunikace mezi odděleními. Občas se setkávám se situací, kdy se vytvořil komunikační šum.

Pružnou pracovní dobu
Pokud odpracujete během jednoho dne práci za celý týden, tak po zbytek týdne mate volno.

Volnost a samostatnost
Můžete si práci zorganizovat časově dle svých potřeb.
Napsáno:červen 2023
Zaujala / nezaujala vás firma Schlieger, s. r. o.?