TP Vision Europe B.V., pobočka Česká republika image 1
TP Vision Europe B.V., pobočka Česká republika image 2
TP Vision Europe B.V., pobočka Česká republika image 3

TP Vision Europe B.V., pobočka Česká republika

výroba televizorů Philips a audio/video produkty

Skvělá parta lidí. Věkově rozmanitý mezinárodní kolektiv. Doporučuji.

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Home Office je během corona krize naprostou samozřejmostí a myslím, že se i do budoucna ujme. Firemní benefit jsou výrazné slevy na výrobky Philips do domácnosti. Je možné i částečné flexibilní rozložení prac doby. Pracuje zde více jak polovina lidí, co má rodinu s dětmi.
Napsáno:listopad 2020

Work-life balance Friendly atmosphere Multicultural office Respect environment
Hold people more accountable for their job and their decisions. Improve project management (local and global projects).
Napsáno:leden 2018

Skvělý a pestrý kolektiv, spolupráce s kolegy z celé Evropy, možnost profesního růstu a sebevzdělávání, flexibilita pracovní doby (možnost posunu pracovní doby okolo základní pracovní doby, možnost práce z domova), pestrý výběr benefitů Nice and dynamic collectiv, cooperation with colleagues around whole Europe, possibility of professional growth and selfstudying, flexibility of working hours (core hours mandatory, flexibility around and possibility of homeoffice), good scale of possible benefits
Napsáno:listopad 2023

What I like from TP Vision are: The colleagues that are super nice and create a nice working atmosphere. There is an international environment. If you want/know you have chances to improve things. There are possibility to growth or change within the departments.
Things that I dont like, is like in any other company things can get a bit political, and even if 99% of the people is nice, you always have some bad apple. Facilities could be improved, in the sense of meeting rooms.
Napsáno:listopad 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti TP Vision Europe B.V., pobočka Česká republika?

U této firmy máme ještě 3 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Podívejte se, jestli pro vás má tato firma pozici

Nikdy nevíte, kdy na nějakou narazíte.
Zobrazit pozice na webu firmy
Zaujala / nezaujala vás firma TP Vision Europe B.V., pobočka Česká republika?