Stabilní korporátní firma s velmi dobrým zázemím.
Zajímavá práce zabývající se podporou, vývojem a prodejem ambulantních softwarů pro lékaře.
Příjemný kolektiv na který je spoleh.
Platové ohodnocení je nižší než u konkurence. Pokud děláte na supportu/servise, nečekejte velké výdělky. Průměrné hrubé platy na podobných pozicích v Praze se pohybují cca o 15 tisíc korun výše než v CGM (i více). Navíc vyjednávání navýšení platu je v CGM bohužel utrpení. Nepočítejte s tabulkovým navyšování platu, nýbrž s individuálním a velmi často subjektivním zhodnocením Vašeho nadřízeného.
Férovost jednání, flexibilita a přiměřená vstřícnost při řešení mých požadavků.
Občasné složité řešení toku informací, neúplná sladěnost jednotlivých divizí.
Pružnou pracovní dobu
Pružná pracovní doba je samozřejmě pouze na pozicích, které to dovolují. Ovšem i na pozicích, kde pracovník musí být v konkrétní čas, si dokážeme vyjít vstříc a lze tedy práci uzpůsobit svým potřebám.
Firemní kultura se stále rozvíjí. Kolektiv pracovníků je vzájemně vstřícný a české vedení dokáže naslouchat potřebám zaměstnanců.
Prostory se upravují dle aktuálních potřeb a požadavků zaměstnanců. Firma se snaží udělat maximální vhodné podmínky pro práci.
V CGM jsme super parta, ať už řešíme pracovní záležitosti nebo se setkáme na firemních akcích, tak jsou to vždy příjemná, inspirativní a přínosná setkání. Není nad to se na spolupráci se svými kolegy těšit. Myslím, že málokde se mohou pyšnit tak stabilním zázemím, firemní kulturou, sounáležitostí a ochotou pomoci, tak jako to máme u nás v CGM.
Možnost podílet se na realizaci zajímavých inovačních projektů v oblasti elektronizace zdravotnictví.
Velmi dobrý pracovní kolektiv a vztahy na pracovišti.
Má práce mne baví. Pracovní doba je dostatečně pružná. Kolegové jsou inspirující. Atmosféra otevřená. Zaměstnancům se naslouchá. Pravidelná setkání s GM u kávy na všech pobočkách. Identifikované zádrhely se řeší konstruktivně.
Nic mne nenapadá.
Náročné úkoly
Vzhledem k našemu zaměření musí být naše produkty víc než kvalitní. Každá inovace musí být promyšlená a musí zákazníkovi přinést uživatelský komfort.
Práci, co dává hlubší smysl
Díky našim programům a službám se lékaři mohou věnovat skutečně tomu podstatnému, a tím je léčení pacientů. Vedení dokumentace, objednávání pacientů, vyúčtování, komunikace s odbornými pracovišti, aktuální data, plynulý chod, a klid na práci, to vše obstarají lékaři naše programy. Je skvělé vědět, že to, co vyvíjíme, vylepšujeme a zabezpečujeme, přispívá ke kvalitě lékařské péče v naší zemi.
Zaujala / nezaujala vás firma CompuGroup Medical Česká republika s.r.o.?