ING Bank N.V.

Bankovnictví

- možnost práce z domova několik dní v týdnu - poměrně normální lidé jako kolegové - lokalita centrály v Praze na MHD
- nízký plat sice doplněný benefity, ale sám o sobě podprůměrný a navyšování kolem 2-3% ročně v době inflace přes 20% směšné a nedůstojné - mizivé šance na povýšení nebo nějaký kariérní postup - náplň práce nezajímavá, neustálé opravy oprav, manuální řešení všech možných zádrhelů, vše se řeší "na koleni" systémem provizorních řešení a záplata na záplatu, neprofesionální - chaotické informace z vedení
Napsáno:listopad 2024

Mezinarodni prostredi, volna pracovni doba
Chaos, caste narazky na staty vychodniho bloku a schopnosti lidi
Napsáno:leden 2020

Příležitost, pracovní prostředí, přátelská atmosféra, zajímavé benefity, nepracovní akce
Zaškolovací systém, nezkušený nadřízený, nepřehlednost pracovní náplně a z mého pohledu celkový chaoz vedení.
Napsáno:leden 2020

Zajímavé benefity a příjemné společenské akce pro zaměstnance.
Druhý rok s firemní kulturou, s nulovou motivací k práci, s oceněním, s respektem a s nadřízenými.

Příležitost využít cizí jazyky
Firma je mezinárodní, mnoho bývalých kolegu jsou cizinci, na určitých postech mužete jezdit pracovně do ciziny. Zaměstnavatel také nabízel jazykové kurzy.

Řád a pravidla
Na mém oddělení byla podporována atmosféra upjatosti, hierarchie a takříkajíc pevného vedení. Nařízení, která přicházela obvykle e-mailem od "výše postavených" i nékolikrát za den, si často protiřečila, byla nekompetentní, nějak se vše jen tak flikovalo a nejduležitější bylo, aby se to "ten nebo onen nedozvěděl". Názor lidí nikoho přiliš nezajímal. Celkově ve firmě velký problém s komunikací.
Napsáno:srpen 2019

Příjemní kolegové, benefity, na které se jakžtakž dalo dosáhnout naučila jsem se spoustu zajímavých věcí o ekonomice, bankovníctví, administrativě.. práce mi byla přínosem
příšerný systém, neustálé odstávky, následně naštvaní klienti

Klidnou práci
Většinu času (pokud nepracujete například na pražských pobočkách) děláte administrativu v počítači a chodí klienti, se kterými se bavíte o spoření či podílových fondech. Málokdy se objeví nějaký potížista s nereálným požadavkem.
Napsáno:červen 2019

Volná pracovní doba Zajímavé benefity, stravenky Možnost práce z domova
Nedostatečně nastavené a vymezené pracovní činnosti a odpovědnosti jednotlivých oddělení, takže pak není jasné, kde začíná a končí práce daného oddělení.
Z oddělení:Nákup
Napsáno:duben 2019

Různé benefity Jednoduchá práce Pro mladé
zadny karierni posun! vyhody z "bratrickovani" minimalni bonusy

Práci bez přesčasů
Protoze je pevne danna pracovni doba
Napsáno:leden 2019

Firemní kultura, upjatost, nikoho nezajímá váš názor, přístup nadřízených a HR oddělení.
Napsáno:prosinec 2018

Velmi dobré vztahy mezi lidmi, dobré pracovní prostředí, dobrá spolupráce
špatné skloubení pracovního a soukromého života, formální kultura
Napsáno:červen 2018

- příjemné pracovnï prostředí i po zdravotní stránce ( zvedací stoly, možnost vyvětrat, vitamínové balïčky a pod. ) - firemní kultura, benefity, školení, vzdělávaní - firmě záleží na mém názoru ( surveys téměř ke všemu dění ve firmě ) - finanční příspěvky za věrnost ( po třech letech ve firměi, zatím se mě to netýká )
- zvyšování platů o inflaci automaticky
Napsáno:květen 2018

Zaujala / nezaujala vás firma ING Bank N.V.?