- možnost práce z domova několik dní v týdnu
- poměrně normální lidé jako kolegové
- lokalita centrály v Praze na MHD
- nízký plat sice doplněný benefity, ale sám o sobě podprůměrný a navyšování kolem 2-3% ročně v době inflace přes 20% směšné a nedůstojné
- mizivé šance na povýšení nebo nějaký kariérní postup
- náplň práce nezajímavá, neustálé opravy oprav, manuální řešení všech možných zádrhelů, vše se řeší "na koleni" systémem provizorních řešení a záplata na záplatu, neprofesionální
- chaotické informace z vedení
Zajímavé benefity a příjemné společenské akce pro zaměstnance.
Druhý rok s firemní kulturou, s nulovou motivací k práci, s oceněním, s respektem a s nadřízenými.
Opportunity to use foreign languages
Firma je mezinárodní, mnoho bývalých kolegu jsou cizinci, na určitých postech mužete jezdit pracovně do ciziny. Zaměstnavatel také nabízel jazykové kurzy.
Order and rules
Na mém oddělení byla podporována atmosféra upjatosti, hierarchie a takříkajíc pevného vedení. Nařízení, která přicházela obvykle e-mailem od "výše postavených" i nékolikrát za den, si často protiřečila, byla nekompetentní, nějak se vše jen tak flikovalo a nejduležitější bylo, aby se to "ten nebo onen nedozvěděl". Názor lidí nikoho přiliš nezajímal. Celkově ve firmě velký problém s komunikací.
Příjemní kolegové,
benefity, na které se jakžtakž dalo dosáhnout
naučila jsem se spoustu zajímavých věcí o ekonomice, bankovníctví, administrativě.. práce mi byla přínosem
příšerný systém, neustálé odstávky, následně naštvaní klienti
Non-stressful work
Většinu času (pokud nepracujete například na pražských pobočkách) děláte administrativu v počítači a chodí klienti, se kterými se bavíte o spoření či podílových fondech. Málokdy se objeví nějaký potížista s nereálným požadavkem.
Volná pracovní doba
Zajímavé benefity, stravenky
Možnost práce z domova
Nedostatečně nastavené a vymezené pracovní činnosti a odpovědnosti jednotlivých oddělení, takže pak není jasné, kde začíná a končí práce daného oddělení.
- příjemné pracovnï prostředí i po zdravotní stránce ( zvedací stoly, možnost vyvětrat, vitamínové balïčky a pod. )
- firemní kultura, benefity, školení, vzdělávaní
- firmě záleží na mém názoru ( surveys téměř ke všemu dění ve firmě )
- finanční příspěvky za věrnost ( po třech letech ve firměi, zatím se mě to netýká )