XEVOS Solutions s.r.o.

Na stáži na systémovém oddělení jsem díky velice ochotným kolegům získal široký rozsah nových zkušeností. Práce byla rozmanitá - od sestavování nového PC, přes monitoring a nastavení routeru až k vytvoření nového NAS. Zkrátka všeobecný přehled lepší a praktičtější než na vysoké škole. Atmosféra mezi kolegy je velice přátelská již od prvního dne.
Napsáno:prosinec 2024

V XEVOS Solutions s.r.o. jsem velmi spokojen s výbornými lidskými vztahy, které jsou mezi námi všemi navázány. Je úžasné, jak snadno se můžeme domluvit a spolupracovat na všech úrovních. Tato otevřenost a schopnost komunikovat spolu nám umožňuje efektivně řešit problémy a dosahovat společných cílů. Skvělou výhodou jsou také naše teambuildingové akce, které nám umožňují ještě více se sblížit a posílit naši kolektivní sílu. Celkově jsem v XEVOS Solutions s.r.o. velmi spokojený s tím, jakým způsobem jsou budovány vztahy mezi lidmi a jak to pozitivně ovlivňuje naši pracovní atmosféru a výsledky.
Výše platu není špatná ale ani nadprůměrná ve srovnání s jinými podobnými společnostmi. Také bych uvítal více dní dovolené, protože momentální počet je pro mě poměrně omezený. Dalším aspektem, který by mohl být vylepšen, je informovanost o dostupných benefitech. Někdy mi chybí jasná komunikace a pravidelné informace ohledně všech přínosů a možností, které jsou pro nás zaměstnance k dispozici.
Napsáno:červen 2023

S vedením se dá na všem domluvit. Umí vyjít vstříc. Poslední dobou se více tlačí do firemního vzdělávání skrze různé kurzy, kterých je poměrně široká nabídka, což velmi oceňuji. Je zde kolektiv příjemných lidí.
Aktualizace interního informačního systému je zde potřeba jako sůl.
Napsáno:listopad 2022

Na firmě se mi nejvíce líbí vztahy mezi kolegy, pružná pracovní doba, možnost HO, férové a upřímné jednání.
Občas vázne komunikace mezi odděleními
Napsáno:říjen 2022

U této firmy máme ještě 3 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma XEVOS Solutions s.r.o.?