CLEANCAT s.r.o.

Všeobecný úklid budov

S ničím.
S tímto zaměstnavatelem nejsem spokojen. Neférové chování vůči zaměstnancům. Životnost vedoucích zaměstnanců je par měsíců. Obrovská fluktuace. Vedoucí má dělat podle nich účetnictví, mzdy, práci za chybějící zaměstnance a kolegy a to nejlépe 12 hodin denně. Firma není vedená profesionálně tak, jak by se hodilo a dle toho to pak vypadá. Doporučuji Vám vyhnout se této firmě obloukem pokud si chcete ušetřit nepříjemnosti a nervy.
Napsáno:srpen 2023

Nejde o stereotypní práci. Prostor pro realizaci vlastních nápadů. Týmová spolupráce.
Více posílit osobní komunikaci. Výměna informací elektronicky je zdlouhavější a mnohdy méně přínosná.
Napsáno:květen 2021

S kolegy
Chováním nadřízených , nekolektivnost
Napsáno:květen 2020

V HPF Cleancat ses člověk může spolehnout na pomoc kolegů na stejné pozici
Pracovní prostředí Platové ohodnocení Nejsou žádné benefity pro zaměstnance Uplatňování represí před pochvalou

Náročné úkoly
Náročné úkoly jsou živnou půdou. Pokud je zvládnete,odměnou pro vás budou další a náročnější.

Řád a pravidla
Řád a pravidla jsou pro firmu to jediné, co stále funguje. Pokud zaměstnanec "uhne" z nastavených pravidel,okamžitě ho čekají represe. Není radno moc mít vlastní názor.
Napsáno:listopad 2018

Ničeho
Změnit chování vůči zaměstnancům i firmám, pro které zprostředkovávají dané facility služby. Změnit systém uvnitř firmy, přiznat, že je někdo zkušenější, chytřejší a rozumí dané práci víc než pan nejvyšší.
Napsáno:červen 2018

Bohuzel v tuto chvili nic poziticniho.
Pristup k lidem, vetsi duvera, pristup vuci zakaznikovy, platy
Napsáno:září 2017

Zaměstnává lidi z omezenou pracovní schopností.
Pracoval jsem příliš krátce na takové soudy.
Napsáno:červenec 2017

- společnost dává příležitost mladým lidem bez praxe - máme dostatečný prostor pro realizaci dobrých nápadů - možnost propojit soukromý život s pracovním

Řád a pravidla
Všechny postupy jsou ve společnosti řádně popsány. Je nastavena celá řada termínů a pravidel, která vedou k co nejplynulejšímu oběhu informací a dokladů.

Uplatnění pro starší 50 let
Společnost se snaží přidělit lidem nad 50 let takovou práci, která odpovídá jejich věku a pracovnímu tempu. Navíc společnost zaměstnává mnoho invalidních osob nebo osob zdravotně znevýhodněných, jimž rovněž uzpůsobuje pracovní náplň tak, aby byli schopni svou práci odvést kvalitně a v přiměřeném čase.
Napsáno:září 2023

U této firmy máme ještě 8 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma CLEANCAT s.r.o.?