Firma prosperuje velice dobře a vydělává velké peníze,
zaměstnanci berou almužnu.
Nadřízení se k vám chovají hnusně, neumí ocenit vaši práci.
Vedení je arogantní a povrchní .
Určitě jsem se naučil nové věci co se týká technologií do Gastro provozů. Jednou ročně bylo školení na zdokonalení obchodních praktik.
Firma se přestala vyvíjet co se týká marketingu a prodeje. Nadřízení jsou na svém místě mnoho let a ustrnuly v rovině dřívějších návyků a nikam se neposunují. Nové myšlenky přijímali jen od služebně stejně starých pracovníků. Není zde pracovník, který by po obchodní stránce dával směr celému obchodnímu oddělení. Firma je totiž nastavena tak, že každý včetně vedení musí hledat nějaké obchody, aby měl zajímavý příjem. Jako bonus je příspěvek na spoření a 6 stokorunových stravenek za půl roku. Pokud se dělá akce pro zaměstnance třeba zájezd, je cena nastavena tak, že zaměstnanec platí 70% ceny a to se vlastně ani nevyplatí. Rodinného příslušníka si můžete vzít jen za plnou cenu.
Práci v mezinárodním prostředí
Firma se účastní mezinárodních veletrhů. Prodává přímo na evropské a světové trhy.
Z benefity jako jsou stravenky, příspěvek na PP, příspěvek na dopravu, a dostáváme kapra na vánoce.
Tak k tomuto se nemůžu a nechci vyjadřovat. Je zbytečné se něčeho domáhat. Pracuji již v 11 zaměstnání a zjistil jsem že když jsem nespokojený, tak raději změním zaměstnavatele.
U této firmy máme ještě 4 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?