ZLKL, s. r. o.

Výroba elektrických motorů, generátorů a transformátorů

Pravidelná mzda, slušný vedoucí, slušné pracovní prostředí, občas nějaký benefit.
Neustálé zvyšování norem až za hranici strojního času, nejde plnit normu. Někdy není práce takže si nevydělám. Za poslední tři roky ani koruna navíc takže reálně beru méně a méně.

Práci bez přesčasů
Nikdo nás nenutí do přesčasů

Pravidelný příjem
Napsáno:říjen 2023

Můj zaměstnavatel poskytuje cizincům slušnou podporu v podobě školení českého jazyka a papírování. Dobré životní podmínky v hostelu. Společnost má chutné obědy.
Abyste měli přijatelný plat, musíte odpracovat 260–300 hodin měsíčně. Podle mého názoru nemůže mít člověk, který školí strojníky, přestavuje stroje, hlídá kvalitu odvedené práce a přichází opravovat stroje v mimopracovní době atd. nižší plat než strojník. Protože na něm záleží, zda se vůbec něco bude vyrábět.

Chování z vrchu Málo peněz Buzerace
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:červen 2019

Více a více práce za méně a méně peněz. Firma nejenže nezvedá pravidelně mzdy, dokonce ani za rok, dva i více nevalorizuje mzdy alespon na úroven přiznané inflace a to plošně všem běžným zaměstnancům.
Nízké mzdy, nevalorizace mezd, natož zvýšení mezd a to v řadě roků po sobě. Otřesný kořistnický přístup, "za více práce méně peněz".

Myslím, že firma má velký potenciál, takže zde vidím i prostor pro svůj profesní růst. Navíc je vše v přátelské, rodinné atmosféře. Problémy se najdou všude, ale tady se je snaží řešit.
Komunikace
Napsáno:červen 2018

Férovost, flexibilita, náklonnost k novým nápadům
Napsáno:srpen 2018

Možnost růstu a seberealizace. Kdo má nápady, může je uplatnit. Je od koho se učit.
Někteří lidé si stěžují, ale sami nedělají nic pro zlepšení.
Napsáno:září 2019

zaměstnavatel mi dal šanci i bez zkušeností po návratu že studia v zahraničí. všechno mě naučili. vždy, když jsem potřebovala změnit pozici, byli mi to v rámci firmy umožněno. nastavený systém a pracovní postupy jsou fajn, pomohou se rychle zorientovat a zapracovat na nové pozici. musím zmínit nejlepší spolupráci s nadřízeným. celou dobu můžu v práci aktivně využívat a také zlepšovat své jazykové dovednosti. hodnotím podmínky na thp pozici.
za celou dobu jsem ve firmě zažila 1 větší zklamání, týkající se konkrétní jediné osoby, což na tak dlouhou dobu jde. firma se snaží v oblasti mezd a zaměstnaneckých benefitů, má tady prostor pro zlepšení, jak poroste.
Napsáno:červen 2020

Na to, jak krátce ve firmě jsem, mám pocit, že se toho strašně moc změnilo k lepšímu a firma neskutečným tempem postupuje kupředu. Těším se, co přinesou další roky.
Někteří kolegové si rádi na všechno stěžují, i když reálně nemají důvod a přitom ve firmě jsou mnoho let a zkušenosti odjinud nemají.
Napsáno:duben 2023

Oceňuji školení, které mám. nové příležitosti Přátelský tým stabilita Uznání za dobře odvedenou práci
Chtěl bych spravedlivou mzdu Možnost spolupráce se zajímavými, motivovanými a zodpovědnými lidmi rozsah zodpovědnosti se neustále rozšiřoval, dostával jsem stále více nových úkolů a to se odrazilo i na platu.
Napsáno:říjen 2023

Zaujala / nezaujala vás firma ZLKL, s. r. o.?