Centrum J.J.Pestalozziho, o.p.s. image

Centrum J.J.Pestalozziho, o.p.s.

Nezisková organizace, poskytující poradenské, vzdělávací a sociální služby
Firemní atmosféra v kostce

Celková spolupráce88 %
Výše příjmu

Míra spokojenosti

78 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 928 %
Za moji práci mě platí slušněříká 1237 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 1237 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 00 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 00 %
Zaměstnanci doporučují
doporučuje 24

Práci, co dává hlubší smysl
doporučuje 20

Rozmanitou práci
doporučuje 19

Klientela Krizového centra je široká, nejsme pouze úzce zaměřeni. Využívá pestré techniky práce.

Chci si přečíst další upřesnění od 1

doporučuje 12

Řád a pravidla
doporučuje 11

Máme jasnou organizační strukturu a pravidla. S klienty pracujeme na základě profesní odbornosti a zároveň se řídíme danými metodickými pokyny. Pracovníci jsou průběžně seznamováni se zákonnými novelizacemi, v určených periodách jsou proškolováni v první pomoci, BOZP, GDPR, apod.. Na začátku roku si každý pracovník vypracovává plán osobního rozvoje, který obsahuje plán tématických kurzů, které by vzhledem k cílové skupině a svému osobnostnímu nastavení potřeboval absolvovat. Vedení na vzdělávání klade velký důraz. Máme pravidelní týmové a individuální supervize, ranní porady a intervize v týdenní frekvenci. Organizace není vedena v chaosu. Máme společnou vizi, jasné a jisté vedení a táhneme za jeden provaz.

Zaujala / nezaujala vás firma Centrum J.J.Pestalozziho, o.p.s.?