úžasné prostředí a lidé, se kterými denně pracuji
respekt, důvěra, svoboda, flexibilita, kterou cítím je nesrovnatelná s žádnou z mých předchozích zkušeností
péče a přístup naší nadřízené, její motivace, zájem o nás jako o lidi nikoliv o výkonné síly je a takové rovině, že se denně těším do práce, i když je někdy hodně náročná
Nic, jakkoliv to může působit nedůvěryhodně, vůbec nic bych neměnila
Máme naprosto skvělou šéfovou. Máme náročnou práci, ale cítíme z její strany naprostou důvěru, dává nám dostatečný pocit svobody v rozhodování a když je třeba, tak víme, že máme v zádech tygřici, která nás nedá za nic na světě:)
Pracovní prostředí, které si tvoříme sami, tak abychom se cítili co nejlépe. úžasná slova uznání a podpory nadřízené i kolegů. Naprosto skvělé teambuidingy. Hrdost na společnost, kterou reprezentuji. Maximální flexibilita. Důvěra, respekt a podpora, kterou cítím.
Nic. Přeji si, aby nám to takhle fungovalo i nadále.
Líbí se mi model fungování, dynamika, způsob práce a možnosti, které pozice nabízí.
Benefitem je příjemné moderní prostředí kanceláře, možnosti HO, přizpůsobení pracovní doby potřebám rodiny.
Možnost vzdělávání podle potřeby a představ, např. jazykové, odborné.
Zaujala / nezaujala vás firma GoodCall České Budějovice s.r.o.?