Spokojenost, bohužel s ničím co se firmy týče, pouze jsem si zvykla na zákazníky, kteří byli ve většině super a některé kolegyně.
Práce je to za opravdu minimální mzdu na tuto dobu. Celé vedení žije v době 90 let, hodně záleží na kraji, na Královéhradecku je to bohužel začarovaný kruh, neustále někdo přichází a odchází, většinou po první výplatě. Ty nejlepší prodavačky už jsou pryč. Pokud si chcete vydělat a zažít fér přístup od vedení, tak sem rozhodně ne !
Vhodné pro ty, kteří se zajímají o sortiment a chtějí pracovat v klidném prostředí. Nejčastěji se pracuje krátký dlouhý týden, ale není problém se domluvit i jinak. Bonusy na výplatě uvidíte.
Pokud máte radši práci kde se protočí hodně lidí za den, tady to nečekejte, jen asi na dvou prodejnách se nebudete nudit.
Na prodejně budete pravděpodobně sami.
Fajn zaměstnání Ale!!
Makáte 12-tky
Nesmíte si jít zakouřit
A je to hrozný slepičinec
Nikdy nedostanete to, co je slíbeno na pohovoru
Po 20.ti letech by to chtělo vyměnit celé vedení a zbavit se lidí co žijí ještě v 90.tkách a dělá to zlé jméno celé firmě
Uplatnění pro starší 50 let
No upřednostňují mladší lidi, kteří se víc orientují i v modernizaci.
Práce neni asi vyloučená ale byla jsem svědkem, že starší lidi nechcou příjmat.
Myslím že je to kus od kusu
A hodně to závisí od Managera
Bez objektivního důvodu na základě machnací nového manažera,který prosazoval svoji skupinu, byl celý náš skvěle spolupracující pracovní kolektiv rozdělen na jiné prodejny a následně jsme byly jedna po druhé propuštěny bez udání důvodu, kdo nechtěl podepsat "dohodu" byl přeřazen na jinou prodejnu za minimální plat. V prosperující prodejně po nás nastoupily nové síly, po kterých zbylo manko ve výši několika desítek tisíc korun. Dodatečně bylo zjištěno, že zboží prodané cizincům nemarkovaly a tržby si nechávaly.
V prvni rade musim podotknout, ze je opravdu veliky rozdil mezi regiony.
V nasem jihomoravskem muzu mluvit jen pozitivne! At jde o kolegy i o nadrizene. A od nadrizenych se samozrejme odviji vztahy a nalada na pracovisti i nemene dulezity plat, premie, atd.
Prescasy jsou dobrovolne, dovolena bez problemu.
Takze za me opravdu spokojenost.
Penize nejsou spatne (na tu praci, kterou vykonavame), ale mohlo by to byt samozrejme jeste lepsi.
velmi milí kolektiv vždy mi vyjdou vstříc.vedouci je velmi kamarádska a ferova
jediné co mi u firmy chybí je možnost rozdělit si přestávku na 10 min pauzy kvůli kouření
Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
děláte krátký dlouhý týden á tak jeden týden nepotřebujete shánět tolik hlídání.sama mám dítě pokaždé když je školka zavřená prohodil si sichty...vzdy se dá domluvit
Klidnou práci
žádný stres kolektivní pracoviště domů budete chodit se zážitkem nebudete ve stresu
Jedná se o prodej erotických pomůcek, takže už to je docela zajímavé samo o sobě. Měly jsme různá zdokonalovací semináře zaměřené jak na prodej tak i na produkty. Kolektiv je mladý, veselý.
neustálý nátlak na zaměstnance, nutnost splnit prodej i přes zákazníkovu následnou nespokojenost, pokud normy nebyly splněny, byl na nás vyvíjen nátlak, naopak když normy splněny byly, pochvaly jsme se nedočkaly